Момчетата, които винаги печелят момичето!

За повечето от нас, търсенето на вечната любов и щастливия живот се е превърнало в цел в живота ни. И макар и да изглежда лесно, не е. Жените често срещат мъже, които привидно притежават всичко, за което те са мечтали. Мъжете са забавни, умни, независими и привлекателни. Поемаме риска, мислейки си, че това е Единственият.

Проблемът идва с това, че някои от тези черти, които ние търсим в един мъж, се оказват неправилни, ако искаме истинска любов и дълготрайна връзка. Те не са най-важните, които трябва да търсим, за да се влюбим лудо и да имаме щастлив край.

Ако искаш здрава и дълготрайна връзка, търси тези 5 черти в мъжете, защото те са тези, които няма да те пуснат да си тръгнеш ей така:

1. Любопитен е

Няма нищо по-лошо от мъж, който си мисли, че знае всичко и няма какво повече да научи и за връзките. Всички започваме връзка с багаж, който носим от миналото. Били сме наранявани, предавани, ядосани за неща, които просто не са си заслужавали. Всичко това прави новата връзка по-трудна, но това ни дава незабравим урок.

Мъжете, които знаят как да получат момичето са готови да научат повече за миналото ѝ, за да не допуснат същите грешки. Стараят се да дават всичко на половинката си и не се впускат в мисли за миналото.

Потърси онзи, който е готов да започне свежа връзка с теб и е склонен да те изслуша какво можете да промените. Този, който е готов да обмисли как да направи нещата по различен начин, е онзи, който може да накара тази, която иска, да се влюби в него.

2. Внимателен е

Жените се влюбват винаги в тези, които поставят другите на първо място, а не себе си.

Това са мъжете, които са склонни да пропуснат голям футболен мач, за да отидат на рожден ден на майка си, които държат отворена врата за някого, които променят графика си, за да бъдат повече с приятелката си, когато те имат голяма нужда от подкрепа.

Много мъже поставят себе си на първо място. Може би го правят, за да се защитят, или така са научени, но такъв мъж не ти трябва.

3. Гъвкав е

Животът понякога е хаос и е много динамичен, затова друга черта, която трябва да търсиш в един мъж, е гъвкавост. Всеки ден е възможно плановете да се променят, да се провалят, а ние трябва да се напаснем по тях. 

Ако имаш тежък график, който постоянно се променя, сигурно ти се налага често да променяш плановете си. Ако си във връзка, то това може да ѝ влияе много. Това е причината половинката ти да е гъвкав и да може да се напасва по теб. Винаги има решение на проблема, ако и двамата го искате.

4. Уважава себе си

Няма нищо по-привлекателно от уважаващ себе си мъж, който може да се грижи за себе си и за хората около него.

Можеш да разбереш това още на първата среща. Ако има петна по тениската и изглежда така, сякаш сега е станал, това няма как да ти направи добро впечатление. Запомни, че ако не се грижи за себе си, няма да го прави и за теб.

Мъжете, които имат самоуважение, показват на жените, че биха се отнасяли към тях по същия начин.

5. Самоосъзнат е

Има мъже, които знаят кои са и какво искат. Те са това, което търсиш.

Макар и момчето да е умно, забавно и образовано, ако не осъзнава тези си предимства, то няма как да се получи между вас, защото винаги ще се съмнява в себе си. Няма да знае стойността си и какво заслужава. Неговите несигурности ще разрушат връзката ви.

Любовта е важна и достижима цел, колкото и да е трудна. Всеки има свой собствен начин да я намери и неща, които за него са важни. Концентрирай се върху тях и ще я откриеш!