Благодарим ви, че ни обичахте, когато не заслужавахме. Благодарим за търпението, докато израствахме, се възстановявахме, докато се опитвахме да се съвземем от резултатите на минали действия или от нещо, което са ни причинили. Благодарим ви, че направихте трудните моменти по-лесни. Благодарим, че ни позволихте да сме уязвими и честни. Благодарим ви, че винаги ще бъдете до нас, когато се нуждаем от вас. Благодарим ви, че винаги ще сте нашето второ семейство.

Благодарим ви, че сте надеждата в трудните дни, защото всичко, което си спомняме, когато се обърнем назад към тях, е вас, хората, за които сме благодарни, хората, с които прекарваме времето си. Благодарим ви, че винаги ни обичате и давате тази любов. Благодарим, че ни показахте, че истинското приятелство е вечно.

Благодарим ви, че сте причината да имаме толкова хубави спомени, изпълнение с радост и забавления. Благодарим ви, че направихте живота ни запомнящ се, защото сте част от него, защото когато погледнем назад, си спомняме само приключенията, които сме имали заедно. Благодарим ви, че ни подкрепяте през дългия път, защото без вас нямаше да се превърнем в хората, които сме.

Благодарим ви за съветите към нас, за подкрепата и за всеки път, в който ни спирахте да правим глупости. Благодарим ви за грижите и за това, че ни доказвате, че можем да разчитаме на вас. Благодарим ви, че ни помогнахте да оцелеем още една година, но най-вече, че сте наши приятели през всички изминали и предстоящи години. Знаейки, че сте там, че сте в живота ни, ни кара да започваме всяка година щастливи.