Как си представяте богатия мъж? Облечен в черен костюм и с парфюм за хиляда долара? С малко черно куфарче и тълпа от двадесетгодишни, които тичат след него?
Задължително ли е обаче богатият мъж да има дама до себе си? Не, разбира се! Ето защо ще ви представим най-богатите неженени мъже в света, а вие сами преценете дали си струват.


Сергей Брин и Лари Пейдж
Сергей Брин е учен, специализиран в компютърните технологии. Добива популярност при осъществяването на проект „Google”, заедно с Лари Пейдж. Създателите на Google, които са едва на 33 и 34 години са едни от най-богатите неженени мъже на света със своите 16 билиона всеки. Какво да кажем, освен едно голямо благодаря за Google!



Михаил Прохоров
Място в нашия списък намира и руският бизнесмен и политик – Михаил Прохоров.
Той е дългогодишен ръководител на банката ОНЕКСИМ. Михаил е на 41г. и никога не е бил женен. Типично по женски се поинтересувахме и от състоянието му, което възлиза на 13 билиона.



Джеймс Пакър
Австралиецът е на 39 години и притежава почти 6 билиона, които е натрупал чрез бащиното наследство, което е разделил на две звена: медийно и хазартно.



Никълъс Бергруен
Бергруен е най-възрастният в нашият списък, той е на 49 години и притежава цяло състояние, около 2,2 милиарда. Шест месеца от всяка година, милионерът прекарва в хотел в Бевърли Хилс. Бергруен има бизнес в Германия, Индия, Израел, Турция и др.
Всяка година е домакин на Оскарите.



Танаки
Той е на 34 години и е измислил интернет система, която позволява изтеглянето на игри от виртуалното пространство. Ето защо състоянието му наброява 2 милиарда.



Дъстин Московиц
Дъстин е едва на 26 години, но вече притежава 2,7 милиарда. Най-младият милиардер, който между другото е ерген, дами, е един от основателите на Фейсбук.