Наскоро получавала ли си покана за сватба, на която да бъдеш шаферка? Честито! Да бъдеш шаферка е огромна привилегия и оказана чест, но идва и с нелеката задачата да намериш перфектния тоалет за случая. Ако се чувстваш претоварена и не си сигурна какво да облечеш, остави притесненията си в миналото. В тази статия ще ти представим някои страхотни съвети за избора на най-доброто облекло, което едновременно ще те накара да изглеждаш зашеметяващо и заедно с това да не си се разделила с колосална сума от бюджета си. Освен това имаме страхотна новина - ще ти разкрием и как да намериш най-прекрасната рокля за шаферка на намалена цена от Kuplio.bg. Готова ли си? Нека започваме!

Помисли за сватбената тема и цветовата палитра

Преди да започнеш с пазаруването, е важно да вземеш под внимание сватбената тематика и цветовата палитра, на които са се спрели младоженците. Булката може да има конкретна визия за това как да изглеждат най-важните дами до нея в сватбения й ден, така че не забравяй да се допиташ до нея и да разбереш какви са предпочитанията й. Това ще ти помогне да избереш рокля, която допълва цялостната сватбена визия, като същевременно ти позволи да изразиш и личния си стил.

Избери нещо класическо и с многофункционален дизайн

Когато избираш своята шаферска рокля, е добре да заложиш на нещо класическо и елегантно, което би могла да носиш и по друг повод в бъдеще. По този начин парите ти няма да отидат на вятъра и всяка стотинка ще си е заслужавала. Класическият А-силует или рокля тип калъф (създадена от Коко Шанел), винаги са сигурен залог. Освен това можеш да обърнеш внимание и на роклите с трансформируеми или подвижни елементи, които имат възможност да бъдат оформени по различен начин за различни събития.

Избор на цвят и плат

Докато традициоанно роклите за шаферки се предлагат най-вече в гамата от пастелни или розови нюанси, модерните сватби днес предлагат все повече гъвкавост в избора на цвят. Обсъди с булката дали е отворена към различни нюанси, или обмисли предлагането на допълващи се цветове, които отговарят на цялостната тема на сватбата. Що се отнася до плата, леките и дишащи материи като шифон или копринени смеси са идеални за осигуряване на комфорт през целия ден и купон до малките часове на следващата сутрин. 

Комфортът е задължтелен

За да се чувстваш уверена, а и удобно на сватбата, е важно да намериш рокля, която наистина ти стои добре, не ти опъва, не те пристяга и ти позволява да се движиш спокойно с нея. Направи точни измервания на своя бюст, талия и бедра, за да определиш най-точно размера си. Имай предвид, че различните брандове може да имат малко по-различни таблици с размери, така че виж конкретните измервания, предоставени от търговеца. Ако е възможно, избери рокли с регулируеми функции, като гръб в стил корсет или обгръщащи се дизайни за персонализирана кройка.

Пазарувай умно с Kuplio.bg

Когато става въпрос за намиране на изгодна шаферска рокля, Kuplio.bg е твоята малка тайна! Сайтът предлага широк асортимент рокли от различни марки на намалени цени. А коя е най-добрата част ли? Можеш да спестиш още повече пари, като използваш купоните и кодовете, налични на техния уебсайт. Просто посети Kuplio.bg, прегледай тяхната селекция и приложи съответния купон или код по време на плащане. Гарантирам ти, че с код за отстъпка модиво или About you ваучер ще намериш точно това, за което винаги си мечтала, когато си гледала сватбени фотосесии. И това, ако не е лесен и бърз начин да напазаруваш всичко, което искаш, оставайки в рамките на бюджета си, здраве му кажи.

Няма две мнения по въпроса, че да присъстваш на сватба като шаферка е изключително вълнуващо преживяване и намирането на перфектния тоалет не трябва да бъде трудна задача. Взимайки под внимание сватбената тема, залагайки на вечните дизайни, спирайки се на точния цвят и материя, намираш правилната кройка и пазаруваш разумно с Kuplio.bg, а след това слагаш усмивката и купонясваш до зори с прекрасна визия. А най-хубавото е, че на другия ден не се чудиш и маеш как изобщо си похарчила толкова голяма сума пари... Наслади се на празника и празнувай любовта на своите верни приятели. Наздраве за щастливата двойка и за страхотния ти стил!