Една мъдра жена определено не се бие в гърдите, доказвайки на всички, че е силна и смела, но тя се справя с всички трудности сама - гледа деца,носи тежки торби, работи и какво ли още не.

Нека видим топ 5 на най-мъдрите жени в зодиака:

5 място - Рак

Жената Рак заема почетното пето място. Тя е мъдра съпруга и домакиня, но със снайперска прецизност знае кога да плаче, да сложи кротко храната на масата или дори да си тръгне. Тя има вграден вътрешен сензор за разбиране, който няма да ви позволи да нарушите личните граници на други хора. След като общува с нея, човек остава с предвкус, че тук определено е разбран и няма да бъде морално изнасилен. Жената Рак е идеалната съпруга, майка и баба, събрани в едно.

4 място - Везни

Под бурни аплодисменти присъждаме четвърто място на жените Везни. Това са истински дипломати. Тяхната мъдрост се състои в това, че умеят да гледат на ситуацията от различни ъгли, да вземат предвид всички обстоятелства и да не делят света на черно и бяло. Те никога няма веднага да хвърлят ваза по нарушителя или да смесят отрова за плъхове с кафето. Те ще съберат всички факти с невероятна точност и ще намерят причина да не започват война, дори когато тя практически е започнала. Ако имате такава приятелка, грижете се за нея като за стокаратов диамант.

3 място - Скорпион

Жената Скорпион получава бронзовия медал, а за нейната бързина и изобретателност я изпращаме на трето място. Тази дама няма да крещи за интуицията си на всеки ъгъл, така че не всеки знае за нейните суперсили. Тя е като слънцето, което няма нужда да доказва кой е най-ярък тук.

Жената Скорпион мълчаливо ще просвети и сканира всеки за минута като куфар на летището. Тя усеща всички, знае как да чете мисли и действа три хода напред. С шестото си чувство жената скорпион ще намери всеки проблем, ще го разрови и ще намери изход от ситуацията. Подобно на феникс, тя се трансформира от всяка житейска криза и променя хората около себе си.

2 място - Козирог

Присъждаме второ място и сребърен медал за универсална мъдрост на жената Козирог още в родилния дом. Тя вече е родена мъдрец и няма да изпада в истерия заради счупен нокът. Жената козирог запазва здравия си разум, независимо в каква ситуация я поставя животът. Тя е зряла и надеждна жена, спокойна като боа във всяка ситуация. 

Вицовете за блондинки не са за нея - винаги можете да разчитате на тази млада дама. Тя е разумна, търпелива, тактична и умна, знае точно какво иска от живота и непрекъснато се развива. Всяко нейно движение и решение е пресметнато до милиметър и обмислено без капка емоция.

1 място - Риби

Под бурни аплодисменти и пръски шампанско срещаме лидера и даваме златото на жените Риби. Те заслужават първо място като никой друг, защото са събрали мъдростта на всички предишни знаци на Зодиака. Този свят им е абсолютно ясен и те търсят тук само едно – мир и спокойствие. 

Рибите са безкористни и няма да тропат с крак, изисквайки внимание всяка минута. Те никога няма да дръпнат одеялото изцяло върху себе си, но ще покрият и другите. Усещат много добре хората, а блестящата им интуиция им позволява умело да се ориентират в околното пространство.

Ако не сте попаднали в тази приказна петица, не се притеснявайте. Всяка зодия има свои собствени уникални и неповторими качества.