Подарете карта за фитнес, спа и групови занимания!

Свети Валентин е след броени дни! Трескавото търсене на подаръци по повод празника е в разгара си. Има ли обаче нещо, което можем да дадем на човека до нас, така че и двамата да имаме полза - както за себе си, така и за взаимните отношения?

Проучванията доказват, че двойките, които спортуват заедно, са по-щастливи.

Освен това, независимо дали сте в залата с Вашата половинка или с приятел, споделените фитнес занимания са винаги по-забавни и успешни. Именно това ни кара смело да препоръчаме фитнес абонамент като най-здравословен подарък този Св. Валентин!

След анализ на текущите предложения отличихме едно, което драстично се откроява от останалите.

Причината е, че включва карта - подарък, която дава възможност за достъп до всички услуги на веригата, от която идва офертата. Предложението "1+1" е от Pulse Fitness & Spa, където само до 15.02 може да закупите абонамент за себе си и да получите 6-месечна карта подарък, която да дадете на свой близък, Вашата половинка или приятел.

Абонаментът във веригата дава достъп до всички услуги - фитнес, групови занимания и спа.

Картата е целодневна и важи за всички обекти в града, в който е закупена - София или Пловдив. Количествата обаче са ограничени, затова Ви съветваме да побързате и да се възползвате максимално скоро.

"Знаем, че това е специално време през годината за всички двойки. Искаме да дадем възможност на всеки, който желае да сподели фитнес емоцията със своята половинка или с приятел, да го направи. Здравето е щастие, а споделените тренировки са най-ползотворните." - коментират от веригата.

Как да се възползвате?

Ако искате да заявите карта от "1+1" промоцията, може да го направите по 3 начина: на място, в който и да е обект Pulse Fitness & Spa в София или Пловдив, на телефон 0700 44 044 или онлайн на адрес my.pulsefit.bg

Подарете нещо различно този Св. Валентин! Подарете здраве! Споделете фитнес емоцията със свой близък и започнете своя път към една по-добра форма в Pulse Fitness & Spa. Повече за предложението може да разберете ТУК.