Всеки път, когато видиш щастлива двойка, си и радостна, но и се натъжаваш, защото все още търсиш онзи специален човек, който да ти покаже пътя към невероятното приключение, наречено любов. Със сигурност си се научила да живееш сама, но щастлива, и да се справяш така. Но, мила, време е за промяна, а знаем, че колкото го искаш, толкова и се страхуваш. В миналото са те предавали и разочаровали, затова се притесняваш се да не се случи отново...

Не се предавай, защото там някъде има някой, който търси теб, търси Единствената. Преживял е същите неща, но не се отказва, защото знае, че съществуваш. Точно затова не бива да се предаваш, защото животът ти ще изгуби смисъл. И какво, ако отново те разочароват? Това само ще те направи по-силна и готова за сериозна връзка, която ще продължи вечно.

Само защото някоя от предишните ти връзки не е продължила дълго, не означава, че си загубила времето си напълно. Просто живей живота си. Прави това, което ти харесва и се наслаждавай. Опитай се да излезеш от зоната си на комфорт. А любовта и Единственият ще се появят изведнъж, защото никога не можеш да го предвидиш. Излизай на срещи, впускай се в нови изживявания и бъди себе си! Не стой вкъщи, а се разходи. Прекарай време с приятели и остави на лошите чувства в теб да си отидат, за да си по-щастлива!

Животът винаги има план за теб. И да, не всичко ще се случва, както си го планирала. Нещата просто се случват, както са предвидени, а не по начина, по който ти искаш.

Той ще се появи, когато трябва, в най-правилния момент. Не насилвай нищо. Той ще ти покаже сам, че е Единственият и ще ти докаже, че любовта не е само дума. А ти? Ти ще си достигната мечта за него!