За да привлечете късмета към себе си, трябва да сложите в чантата си само няколко предмета.

В чантата на всяка дама има неща, които носим редовно: портфейл, карти, паспорт, нещо от козметиката. Но какво ще кажете, ако към стандартния комплект добавите някои чудеса, които ще ви донесат късмет? Разбира се, важно е да помним, че късметът ни спохожда само ако наистина вярваме в него. В противен случай привличате ненужен товар.

Човек сам дарява нещата със смисъл и едва тогава те наистина го придобиват. Затова следвайте интуицията и вярата си, когато избирате вещта си. И така, какво ще ви помогне да си донесете късмет?

Ето и петте неща, които може да сложите в чантата си за късмет

Английска значка

Да, в ежедневието си рядко се замисляме за значението на дребни неща и едно от тях е английската значка, патентована от Уолтър Хънт през 1849 г. През дългия си живот тя е намерил своето значение в различни отрасли, култури и сфери на живота.

Тя е била носена като моден аксесоар, за подчертаване на статуса или просто за закрепване на шал. Използвана е по време на Първата световна война за закрепване на превръзки и за подкрепа на собствените възгледи и идеи. Ние обаче се интересуваме от значението й в духовността, и по-конкретно в индуизма. Символиката на английската значка е защита и покровителство.
Ако носите английска значка, прикрепена от вътрешната страна на чантата ви, получавате купол, който ще ви защитава и насърчава успеха, т.е. ще ви покровителства. А ако намерите златна английска значка, късметът може да почука на вратата ви.

Камък от зодиакален знак

Астрологията има голямо значение в живота на човека, тъй като всеки от нас е роден под определено съзвездие и местоположение на небесните светила. Всичко това се отразява върху нас и е заложено в момента на раждането. И въз основа на астрологията всеки има свой собствен камък, който ни помага в различни аспекти на живота.

Ако в Древна Гърция е имало богове, които са напътствали и помагали на хората, то в днешно време тяхната функция се изпълнява от камъни и минерали. Те са тясно свързани с природата, тъй като са създадени на различни места на Земята - източник на енергия, късмет и хармония за хората. Ето защо за всеки знак от Зодиака има определен брой камъни, които привличат всичко най-добро в живота.

Долар

Вероятно сте чували, че доларът се слага в портфейла, за да привлече късмет, и това далеч не е случайно. На гърба на банкнотата има рисунка на пирамида, която означава сила и просперитет. Изобразената пирамида отговаря на принципа на „златното“ сечение: основата е квадрат, а страните са равностранни триъгълници.

Оказва се, че това е своеобразна „програма“ за привличане не само на пари, но и на късмет. Не напразно се казва „финансова пирамида“. И, разбира се, числото 1 също има своя символика. Единицата е центърът на Вселената, безкрайността, притежаваща сила и мощ.

Нещо със зелен цвят

Мислим, че всеки знае за четирилистната детелина, която носи късмет на тези, които я намерят. Ето защо цветът и цветето са толкова популярни в Ирландия. В китайската култура зеленият цвят се свързва с дърветата, като представлява растеж и просперитет. Не само в тези култури, но и в други култури, нюансът символизира различни видове успех, така че носенето на вещи със зелен нюанс ще бъде благоприятно за вас.

Портфейлът или картодържателят могат да бъдат талисман. Те са не само място за съхранение на пари, но и магнит, който ги привлича.

Амулет

Вещите се изпълват със смисъл от самите хора - амулетът може да бъде всичко, което пожелаете. Ключодържател, подарен ви от любим човек, или купен в съкровен момент от живота ви. Монета, която е била с вас в трудни моменти и смятате, че ви носи късмет. Фигурка, изработена от собствените ви ръце, която е била изпълнена с вашата енергия, докато сте я създавали.

Амулетите включват и камъни с кристали. По принцип това може да бъде всеки предмет, който смятате за късметлийски и носите. Ако нямате такъв амулет, отидете до магазин за дрънкулки на път за вкъщи и си купете нещо, което ви хване окото. Предметът ще ви донесе късмет, но най-важното е да вярвате в него!