Новолунието на 16 август, което ще е в знак Лъв, обещава нови преживявания, които ще провокират в нас саморефлексия и задаване на намеренията ни за следващия лунен цикъл. Ето какво Луната е подготвила за вашата зодия.

Овен

По време на новолунието в Лъв може да се почувствате вдъхновени да поемете по нов път в живота си. Свържете се с вътрешния си глас, който ще ви насочи към това, от което изпитвате най-голямо удоволствие и удовлетворение. Доверете се на интуицията си, защото тя ще ви покаже посоката, в която трябва да вървите.

Телец

Може да се почувствате авантюристично настроени по време на новолунието в лъв. Излезте от зоната си на комфорт и направете нещо ново дори да не е грандиозно.

Близнаци

Новолунието в Лъв ви дава прекрасна възможност да срещнете нови хора и да задълбочите настоящите си връзки. Изразявайте ясно чувствата си и приложете уменията си за изслушване на човека срещу вас.

Рак

Новолунието в Лъв ви дава възможност да се фокусирате върху ценностната си система и да изградите план на дългосрочните си цели. Освен това може да очаквате промяна във финансите си.

Лъв

Новолунието е във вашия знак, така че е време да засияете! През този период ще откриете себе си на по-дълбоко ниво и ще разберете как да изразявате същността си по най-искрен начин.

Дева

По време на новолунието в Лъв може да почувствате нуждата да останете сами и да размишлявате върху въпроса какво ви носи радост и удовлетворение. Този период на интроспекция ще ви се отрази особено благоприятно.

Везни

Новолунието в Лъв ще ви покаже кои хора си струва да бъдат във вашето обкръжение. Не разпилявайте енергията си за всекиго.

Скорпион

Това новолуние в Лъв ще ви накара да завършите всички ваши проекти до край. Канализирайте цялата страст и целеустременост, която имате, във финалния продукт.

Стрелец

Вашата авантюристична натура е благоприятствана от новолунието в сестринския ви огнен знак. Обърнете специално внимание на уроците, които научавате през този период и не бъдете прекалено импулсивни.

Козирог

Новолунието в Лъв може да ви натовари емоционално малко повече от другите зодии, защото ще ви подтикне да пуснете това, от което вече нямате нужда или не ви служи. Все пак не забравяйте, че когато се освобождавате от това, което не е за вас, правите място това, което е, да се материализира в живота ви.

Водолей

Това е важен период за вас, в който да отворите сърцето си и да признаете за себе си, че сте емоционално уязвими. Новолунието в лъв може да ви донесе специален човек, с когото да се свържете на по-дълбоко и интимно ниво, но само ако сте готови да се отворите емоционално за него.

Риби

Новолунието в Лъв ви носи благоприятна промяна в ежедневната рутина. Ще започнете да се чувствате прекрасно, като освободите време за нови здравословни навици като медитиране, писане или ежедневна физическа активност.