Хороскопът на Овен за януари 2024 година обещава динамичен период. Началото на годината е време на промени, свързани най-вече с работата. Ще се окаже, че ще имате успешен старт или ще получите повишение, поради което финансовото състояние ще се подобри. През месеца на Козирог импулсивният Овен става улегнал, сякаш се опитва да намери извинение за минали неуспехи. Основният мотив на действията е постигането на високи резултати, което изисква пълна отдаденост. Съществува риск от подкопаване на здравето. Въпреки че е зает, Овенът ще успее да намери време и за личния си живот. По време на пълнолунието през януари семейните проблеми се възприемат особено болезнено, искате грижи и топлина. Опитайте се да изградите отношения с близките.


Във финансов план началото на януари ще бъде малко напрегнато. Много въпроси ще витаят във въздуха, което ще се отрази негативно на финансовото състояние. Хороскопът за Овен обещава, че периодът на несигурност ще бъде доста кратък. Скоро ще се отворят нови възможности, трябва да използвате това време, за да изградите печеливша стратегия за кариера. Тъй като Венера в Стрелец се характеризира с откритост, общуването е голямо удоволствие. Емоционалните Овни бързо ще намерят съмишленици за забавление, което обаче ще е от невинен характер. Посещението на паркове и изложби ще остави незаличимо впечатление и ще бъде полезно за установяване на нови връзки.
Средата на месеца ще премине в изобилие. Това се улеснява от правилно поставени акценти в началото на периода. Предвижда се значително увеличение на доходите. Най-успешни ще бъдат кариеристите, които работят 24/7, вероятни са изгодни договори. Влиянието на Меркурий в Козирог ще помогне за рационализиране на живота, подчертавайки ярко силните страни. Овните ще разберат как да действат, така че всичко планирано да се реализира навреме. Цялата ненужна информация ще бъде филтрирана, намалявайки вероятността от загуба на енергия. Идва благоприятен момент за обжалване пред властите за увеличение на заплатата.

Краят на януари ще даде възможност да затвърдите позициите си. Във всеки момент може да се появи информация, която да настрои мислите ви на правилната вълна. Януарският хороскоп за Овен е фокусиран върху развитието на партньорствата. Ако има шанс да се присъедините към бизнес клуб или към предприемаческа асоциация, не бива да го пропускате. Под Марс в Козирог се развива противоречива ситуация. От една страна се повишава издръжливостта на тялото, а от друга склонността към травми. Овните по природа са отлични спортисти, които могат да издържат на всякакви натоварвания. Въпреки това е по-добре да се откажете от екстремните спортове и да се занимавате по-малко със силови тренировки.да