Вижте историята на моята промяна: 


Работех много, рядко ми оставаше време за спорт, а храненето ми бе доста далеч от здравословно и балансирано. Така неусетно натрупах доста излишни мазнини, а по бедрата ми се появиха целулит и стрии.

Депресиращият ми вид

Както се досещате, самочувствието ми рязко се срина, а желанието ми да се скрия някъде се увеличи главоломно. Как щях да преживея лятото в този вид? Като всяка дама, и аз исках на плажа да покажа перфектен силует нежна гладка и стегната кожа и форми, които карат мъжете да се обръщат след мен.

Време е ново начало

Така се реших коренно да променя начина си на живот. Спазвах хранителен режим и се потях редовно във фитнеса. Проблемът е, че упоритите мастни образувания са устойчиви и на най-драстичните диети и интензивни тренировъчни режими. Въпреки това, не се отказах от мечтата си това лято най-накрая да изглеждам така, както винаги съм искала – перфектно.

Решението: Край с отпуснатата кожа, целулитът, отеклите крака и излишните мазнини!

Голямото ми желание да се отърва от мазнините, увисналата кожа и досадния целулит ме накара да открия решението. Открих приятни процедури в Център за естетична медицина Medefect, които ти дават усещането за ръчен масаж и освен наслада, носят редица позитиви за състоянието на организма. Избрах именно липомасаж с апарата LPG Cellu IP 6, защото ефектът им е само да улеснят по естествен начин тялото в борбата му с токсините и упоритите мастни образувания. Без стрес за организма и неприятни усещания. Процедурите, които посещавам отключват естествения процес за изхвърляне на излишни мазнини и повишава синтеза на колаген и еластин в кожата.

Повиши и ти самочувствието си и извай перфектен силует като се запишеш за безплатна консултация в Център за естетична медицина Medefect!