Сезонът на Телеца е тук! Казваме "довиждане" на бурната енергия на огнения Овен и приветстваме стабилната и търпелива вибрация на Телците. Вижте как това ще се отрази на представителите на всяка една зодия.

Овен: 21 март - 19 април

През следващите няколко седмици импулсивната ви натура ще се поуспокои малко. Ще бъдете много по-търпеливи от обичайното.

Телец: 20 април - 20 май

Това е вашият сезон! Ставате с година по-възрастни и ще се държите много по-отговорно. Този месец ще усетите, че съзрявате.

Близнаци: 21 май - 20 юни

Няма да бъдете толкова непостоянни през следващите няколко седмици. Ще сте далеч по-стабилни и отговорни, а хората около вас ще забележат това и ще ви се доверяват.

Рак: 21 юни - 22 юли

По време на сезона на Телеца ще станете доста обсебващи към хората, (или нещата) които обичате.

Лъв: 23 юли - 22 август

Ще се глезите през сезона на Телеца. Ще поставяте себе си и нуждите си на първо място за разнообразие.

Дева: 23 август - 22 септември

По време на сезона на Телеца ще бъдете по-малко стресирани и доста по-заземени. Ще се отпуснете и ще се носите по течението.

Везни: 23 септември - 22 октомври

През сезона на Телеца ще бъдете доста упорити. Няма да се отказвате от нещата, които желаете и ще ги преследвате, докато не станат ваши.

Скорпион: 23 октомври - 21 ноември

Ще се държите много по-материалистично от обичайното. Ще харчите пари за големите неща, които сте искали от известно време насам.

Стрелец: 22 ноември - 21 декември

По време на сезона на Телеца ще устоявате на промените - искате нещата да си останат точно такива, каквито са.

Козирог: 22 декември - 19 януари

Ще бъдете доста стиснати през следващите няколко седмици. Ще спестявате, вместо веднага да прахосвате парите, които получавате.

Водолей: 20 януари - 18 февруари

През следващите няколко седмици ще се наслаждавате на независимостта ви. Ще опитате да завладеете света сам-сами и това ще ви се отрази страхотно.

Риби: 19 февруари - 20 март

По време на сезона на Телеца ще сте доста по-упорити от обичайното и това може да ви донесе много позитиви, ако използвате енергията си за добри цели.