Вероятно си имате любима поза, но няма нищо лошо в това да експериментирате с нови пози и усещания.

 

  1. Лъжички

Тази поза е любима на мъжете, защото им дава пълен достъп до секси извивките ви. Освен това, вие можете да нажежите страстите с нежни движения и целувки. Тази толкова интимна поза е идеална за събота сутринта, когато сте още в леглото и ви е толкова мързеливо...

 

  1. Въртележка

В тази поза ще преоткриете сексуалната си същност, ще се отървете от комплексите и задръжките. Няма дълбоко проникване и това я прави подходяща за супер надарени мъже. Жената движи тялото си, а мъжът я подпомага. Като изпълнение е малко по-сложна и изисква гъвкавост, но пък усилията си струват.

 

  1. Ръчна количка

Тази поза е изключително интересна и ще ти помогне да преоткриеш нови усещания. За целта ще ти трябва възглавница, която да поставиш на пода. Другарчето ти застава зад теб и повдига краката ти, а ти подпираш глава на възглавницата. През цялото време дръж коленете си свити.

 

  1. Седяща

Тази поза е идеална за жените, тъй като им позволява много лесно да достигнат до оргазъм. Жената сяда в скута на мъжа и сластно движи тялото си. Контролът е изцяло в ръцете на дамата, но мъжът може да я подпомага.

 

  1. Ездачка

Вероятно почти няма жена, която да не е пробвала тази поза. Тя е любима както на жените, така и на мъжете. Дамите могат да контролират ситуацията и да стимулират интимната зона. Мъжете пък имат пълен достъп до кръшните ви извивки, а и могат да си почиват и да събират сили за още по-свежи изпълнения.