Има места, които е хубаво да посети всеки един от нас...

 

1. Малдивите

 

Малдивските острови не спират да предизвикват интереса на туристите и да привличат любителите на екзотичните усещания. Невероятна красота, лазурни плажове, екзотични растения и много слънце - това ви очаква, ако изберете Малдивите за своя дестинация. 

 

Интересно е да отбележим, че малдивският архипелаг включва 1190 коралови острова, като 203 от тях са обитаеми. Кораловите рифове обграждат екзотичните острови, а на места може да забележите и величествени дюни. Не пропускайте възможността да посетите това райско кътче.

 

2. Бали

 

Този тропически остров е разположен в в сърцето на Индонезийския архипелаг. Има богата история, която очарова туристите. Можем спокойно да наречем Бали най-красивият остров, тъй като има невероятно красиви плажове. Освен това на острова има забележителна скулптура и живопис, старинни храмове и очарователна природа.

 

3. Таити

 

Таити е най-големият остров във Френска Полинезия. Това райско кътче се намира в архипелага Дружествени острови в южната част на Тихия океан. Таити е и най-многолюдният остров във Френска Полинезия. Най-много туристи го посещават по време на фестивала Хеива в Папеете. Островът предлага невероятна гледка, лазурни плажове и романтика за влюбените.

 

4. Сейшелските острови

 

Сейшелските острови предлагат на туристите чисти плажове, екзотична растителност, уникални коралови рифове, удивителна природа. Всеки, който се е докоснал до това местенце, остава очарован.

 

5. Бахамските острови

 

Бахамските острови се намират в Карибския регион. Те са и едни най-популярните острови и любима дестинация на милиони туристи по света. Смята се, че Бахамските острови са един от най-богатите и са наричани "златна мина" за местното население. Много трудно може да се опише природата на това райско кътче, тъй като просто трябва да се види. Плажовете са безкрайни с кристално чисти води.