Светът на богатите - огромни имения, скъпи коли и луксозни почивки. Запознайте се с Дан Билзериан - плейбоят-милионер, който се превърна в истинска Instagram звезда. 
 
Не ви ли се е искало някога да погледнете зад кулисите и поне за миг да бъдете част от този свят? Е, Дан Билзериан ще ви помогне - просто отворете профила му в Instagram. 
 
Той е безобразно богат и знае как да се радва на живота. И тъй като казват, че споделеното щастие е двойно щастие, той не пропуска да сподели с последователите си в социалната мрежа всяка екзотична дестинация, скъпа вещ и неприлично красива жена. За някои Дан е поредният самовлюбен богаташ, за други - обект на завист, а за трети - истински идол.
 
Екипът на Dama.bg реши да ви покаже някои от най-впечатляващите снимки в галерията му, които показват, че този човек определено знае как да харчи парите си и да се забавлява. 
 
Дан Билзериан е професионален играч на покер и самопровъзгласил се "актьор, астронавт и задник". 33-годишният плейбой има над 800 000 последватели в социалната мрежа Instagram и само за последната седмица е спечелил над 10 млн. долара само от игра на покер. 
 
Интересното за Дан е, че е син на известен бизнесмен от Уолстрийт - Паул Билзериан, който в началото на 80-те години е обвинен в данъчни измамни. Баща му излежава присъдата си в затвора, но същевременно е принуден да даде всичките си приходи, което го води до пълен банкрут. Братът на Дан - Адам, който също е много добър покер играч, е толкова огорчен от несправедливото, според него, отношение към баща им, че се отказва от американското си гражданство. 
 
Освен на покер турнирите и в социалните мрежи, можем да видим Дан и в някои сцени на "Код: Олимп" и "Последния оцелял". В момента снима и две малки роли, във филми, които се очаква да излязат до края на годината. 
 
Ако се чудите какво колекционират богатите, Дан ще ви отговори - коли и оръжия. Колите - защото всички го правят, а оръжията, защото е ветеран от военноморските сили. Всъщност, той е отстранен от обучението на американските тюлени, два дни преди завършването си, след което е получил почетно освобождаване от отговорност. 
 
Дан Билзериан -плейбоят, който е истинска звезда в Instagram, определено знае как да си харчи парите и да живее максимално, но това има своята цена - той е преживял два инфаркта още преди да навърши 30 години.
 
Интересното е, че някои хора наричат Дан Билзериан съвременният Брус Уейн (Батман), защото зад луксозните коли, красиви завоевания и екзотични дестинации може би се крие един човек, който помага на другите и се занимава с благотворителност... но това не е образът, който той иска да покаже на обществото. 
 
Вижте зашеметяващи кадри от живота на Дан Билзериан и помечтайте с нас!
 
Скромна печалба от игра на покер

 

Един от многото му домове

 

 

Има спираща дъха гледка, докато си пие сутрешното кафе
Със сигурност не му се налага да ползва градския транспорт

Определено не води скучен начин на живот

Както виждаме, обича да бъде заобиколен от красиви и по възможност не особено облечени жени
Но не може да се отрече, че е привързан към котката и семейството си (Бебето му е племенник. Спокойно, момичета!)

Вероятно ви се струва, че Дан Билзериан e поредният самодоволен богаташ и може би сте прави, но поне можем да се позабавляваме на негов гръб, а и да видим как живеят неприлично богатите, нали?