Преди няколко дни ви съобщихме, че Хари и Меган са в Обединеното кралство и са провели тайна среща с кралицата и принц Чарлз, напът за Игрите Invictus в Холандия.

Въпреки факта, че са отлъчени от кралската фамилия , Меган показа, че неслучайно е съпруга на принц Хари и развълнува силно холандците. Досущ като неговата покойна майка, принцесата на народа Даяна, Маркъл демонстрира човечност и доброта, давайки палтото си на една от състезателките, за да завие новороденото си бебе. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 𝑀𝑒𝑔ℎ𝑎𝑛 , 𝐷𝑢𝑐ℎ𝑒𝑠𝑠 𝑜𝑓 𝑆𝑢𝑠𝑠𝑒𝑥 (@_duchess.of.sussex_)

 

Докато бе облечена с бели панталони с висока талия на Валентино, комбинирани с палто от камилска вълна на Макс Мара на стойност 3.710 паунда, тя не се поколеба нито за миг да помогне в момент на нужда. Когато по време на разходката времето станало по-студено, Меган любезно свалила палтото си и го дала на майката на бебето, Бертин Шурхуис, жена Фена Гетес от холандския отбор, за да може да се стопли.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Meghan Harry Archie Lilibet (@meghan_harry_br)

 

Изключително мил жест, нали?

Според "Дейли мейл" по време на тайната среща в замъка Уиндзор, Меган и Хари са били посрещнати от кралицара и принц Чарлз, а съпругата му Камила се е присъедини към тях малко по-късно. Какво са си говорили все още е тайна...