Любимката на България – Поли Генова и Avon обединяват сили във вдъхновяващ съвместен проект. Тази година талантливата изпълнителка влиза в ролята на лице на Avon и най-вече на новата им марка гримове – Mark. Работата между певицата и козметичната компания ражда новия й хит – Споделяме едно сърце, който е посветен на смелите момичета. Онези, които не се страхуват да бъдат дръзки и да изразяват себе си.

„Ние вдъхновяваме. Ти твориш!“ е посланието, което Поли и Avon отправят към почитателките на стила и красотата. Всяка жена може да бъде каквато пожелае, стига да има смелостта да изрази себе си. Нима не е така?

Разнообразната гама на Avon Mark включва избрани продукти от декоративната козметика, които се отличават с дързост и подчертано качество. Цветовата палитра е разнообразена и обогатена за още по-голяма свобода при творчеството.

Сред основните фокуси на колекцията е спиралатa за обем Avon Mark Spectralash, която осигурява до осем пъти по-обемни мигли без ронене, натрупване или размазване.

Дързък вид придават смелите нюанси на червилото за 3D омбре ефект Avon Mark Plum It, а екстрактите от колаген, ретинол и кофеин се грижат за обема и видимо изглаждат устните. Впечатляващият финален завършек е гарантиран от лака за нокти с гел ефект Avon Mark Gel Shine, който дава свободата да творите, вдъхновени от най-актуалните тенденции! За магнетичен и сияен поглед се грижат кремообразните сенки за очи Avon Mark, които допълват впечатляващата гама продукти за професионални резултати.

Цялата продуктова гама Avon Mark можете да откриете на сайта www.avon.bg или при най-близкия представител.