Големи отстъпки и невероятно добри предложения - краят на месец ноември е периодът, който всички чакаме цяла година. Сега е моментът да се възползваме от намаленията, за да се сдобием с всички продукти, за които отдавна мечтаем.

Знаем, че много от вас следят предложенията онлайн, но ние предпочитаме директното пазаруване или с други думи - когато харесаме нещо, искаме да можем да го получим веднага, като предварително сме преценили материята, цвета и дали модела ни отива. Ето защо тази година отново се възползваме от изгодните предложения в Сердика Център - там винаги намираме всичко на едно място. 

Повече от Супер петък с неустоими отстъпки - виж ги тук

Най-големите намаления за годината в Сердика Център вече започнаха. Още сега можем да открием много магазини, които предлагат специални отстъпки, а в периода 26-28 ноември ще имаме още стотици възможности за шопинг попадения. От Сердика Център ни обещават пазаруването да е наистина печеливша стратегия. Нека не забравяме, че в днешните времена е добре да се разсеем и най-вече да се поглезим - без значение дали с неща, които отдавна са ни необходими за дома и гардероба, или  с някоя красива и дори екстравагантна покупка, която сме си набелязали. Намаленията през целия период на Супер петък ни дават възможност да задоволим всички тези нужди. Вижте какво ни направи впечатление в нашия първи шопинг тур за тази седмица в Сердика Център:

Модата е задължителна и в планината

Остават броени дни до любимите на всички зимни спортове и тъкмо сега е моментът да се сдобием с качествена зимна екипировка. The North Face са подготвили отстъпки до 50% на всички артикули. Без значение дали ще караме ски, или пък искаме да имаме подходящо облекло за студените разходки в града, The North Face имат подходящи предложения за всеки вкус.

Намалението важи до 28 ноември.

Един от любимите ни магазини

Има магазини, които се отличават с всяка своя колекция. В Mango винаги откриваме интересни предложения, които бързо се превръщат в любимите ни тоалети. Този ноември Mango ни предлага до - 50 % на избрани продукти.

Намалението важи до 28.11.

Дрехи, дрехи и още дрехи

В началото на всеки нов сезон винаги се оказва, че в гардероба просто нямаме достатъчно дрехи. На помощ идва магазин Tommy Hilfiger, който ще ни позволи да се поглезим с отстъпки до -35% на избрани артикули от колекция есен 2021. Елегантният стил, подходящ и за ежедневието в Tommy Hilfiger е гаранция, че ще разполагаме с достатъчно дрехи за студените месеци.

Мястото, където откриваме обувки за всеки вкус

Голямо разнообразие от обувки за цялото семейство ни очаква в магазин Deichmann в Сердика Център. Те се отличават с модерна визия и качествена изработка. Този Черен петък в Deichmann ни очакват отстъпки до 50% на избрани артикули.

Намалението важи до 28.11.

Красивите цветове покоряват зимата

Магазин Desigual ще изненада всички с намаление до -40% на избрани артикули от колекция Есен-Зима 21/22. Именно това е магазинът, който не спира да ни изненадва с красиви и много цветни тоалети, които разчупват стереотипите най-вече през зимния сезон.

Намалението в Desigual важи до 28.11.

Обувки за принцеси дори през зимата

Има едно нещо, на което никоя дама не може да устои и това е чифт нови обувки. Магазин Gianni ще предложи на всички намаление от 30% на нова колекция и до -70% на останалите модели.

Намалението важи до 28.11.

Косата - най-красивият аксесоар на всяка жена

Магазин Zlatna Ribka в Сердика Център много бързо се превърна в мястото, където всяка дама може да намери продукт, с който да се поглези и да се погрижи за външния си вид. По случай Черен петък в Zlatka Ribka откриваме най-големите отстъпки за годината! Купете с намаление до 50% на топ световни марки за коса, сред които Macadamia, LAKME, PHILIP KINGSLEY, L’Alga, Kerastase и още много.

Намалението важи до 28.11.

Аксесоарите, които отиват на всички

Покупката на качествени очила не бива да се отлага. Но когато можем да се възползваме от огромни отстъпки на Черен петък, тогава си заслужава да се сдобием дори с резервен чифт. Vision Express предлага до 80% намаление на слънчеви очила и рамки. Важно е да уточним, че намалението за рамки е валидно при покупка на пълен чифт очила рамка + стъкла.

Намалението във Vision Express важи до 30.11.

Ароматите, които пленяват

Парфюмът е задължителна покупка през всеки сезон. Особено сега, когато предстои най-магичното време от годината и трябва да помислим за подаръци за любимите хора. По случай големите намаления за Черен петък новооткритият щанд за парфюми Arabian‘s Secret ще намали всички парфюми на цена 70 лв. 

Намалението важи до 28.11.

За нашите половинки

Всеки мъж се преобразява напълно със стилно сако или пък пуловер от висококачествена вълна. Този Черен петък магазин Carducci ще ни поднесе приятна изненада под формата на намаление до -50% на всички артикули

Намалението важи до 30.11.

Супер доволни сме от първия ни шопинг тур на намаления. Започваме да правим списък за 26-ти ноември – подсказваме, че тук можете да откриете всички намаления, които ще са актуални. Да не забравим да споделим и още нещо – ако пазарувате в Сердика Център до 28 ноември и регистрирате касовите си бележки на бюро Информация, ще участвате в специална игра с награди. Трима победители ще получат сумата, за която са пазарували (до 500 лв.), във ваучери от мола за допълнително пазаруване. Стискаме ви (си) палци! Повече за играта с награди научете тук.