Ниски температури, мрачно небе и неприветливо настроение - зимата е сезонът, който винаги ни изненадва и поставя на изпитание издръжливостта ни. Разбира се, сезонът ни поднася и много приятни изживявания, но карането на ски и сноуборд невинаги са достатъчни, за да ни помогнат да се отпуснем. 

Ето защо ви предлагаме подробен списък на най-добрите хотели през зимните месеци. Всички те предлагат невероятно СПА изживяване, отлична кухня и комфортни стаи, което е и всичко, от което се нуждаем, за да се отпуснем. А наближаващият празник на любовта е идеалното извинение, за да си подарим прекрасна почивка и да се поглезим подобаващо.

Най-новото бижу в Родопите

Аква Хотел Златоград предлага релакс, развлечения, както и много лечебни процедури. В комплекса може да откриете забавления за всички възрасти – боулинг, 8D кино, фитнес, боди шейп, криосауна и много други. СПА центърът е ново поколение – комбинация от здраве и релакс. След масаж ще бъдете готови за всякакъв вид приключения.


Подарете си уникални дни в комплекса, наслаждавайки се на лукс и романтика, а екипът от професионалисти на Аква Хотел Златоград, ще се погрижи за вашето спокойствие.

Празникът на любовта на морския бряг

Има ли нещо по-романтично от шума на вълните, чаша шампанско и топло джакузи? Гранд Хотел Свети Влас ни предлага точно това и още много. 

Свети Валентин е идеалният повод да изненадаме любимия човек, като му подарим луксозно изживяване на брега на морето. Разнообразието от СПА съоръжения в Гранд Хотел Свети Влас ще превърне празника във вълнуващо приключение.

Зимата никога не е била по-романтична

4-звездният Каменград Хотел ще предизвика сетивата ви и превърне зимата в любимия ви сезон. Главният готвач ще поглези небцето ви, а след това можете да се отпуснете в СПА зоната и да забравите за напрежението от сивото ежедневие. Хотел Каменград е чудесен избор, ако искате да се насладите на всички прекрасни мигове, които може да ни предложи зимата. До 31-ви март може да запазите Зимен релакс пакет

Парк Хотел Асарел е мястото, на което ще се слеете с природата. Романтичното бягство извън големия град вече е възможно. Ако резервирате за Деня на влюбените до 7 февруари, ще получите 15% отстъпка за ранно записване.

Лукс и релакс в Пирин

Гранд Хотел Банско се е превърнал в институция, когато става дума за СПА приключение в съчетание със зимни спортове. 

И тази година Гранд Хотел Банско ни предлага специална оферта за Свети Валентин. Лесно е да се насладим на романтиката, когато сме заобиколени от уютна обстановка, изкушаващи деликатеси и разнообразни СПА преживявания.

Романтично бягство до София

14-ти февруари е идеалният повод да поглезим любимия човек. Хотел Белчин Гардън ни предлага специален пакет за празника, който гарантира, че ще ни накара да се отпуснем.

А най-хубавото е, че хотелът се намира съвсем близо до столицата, което означава, че уикендът може да започне още в петък.

СПА очарование във Велинград

Всички знаем, че Велинград се слави с лечебната си минерална вода.

Тази година можем да дадем необходимата почивка на ума и тялото, благодарение на изгодните пакетни предложения на Инфинити Хотел Парк и СПА.