Внимание! Прочетете статията преди да влезете във връзка с мъж от зодия Козирог.

Козирогът трудно се влюбва, но в същото време трудно ще ви остави да си отидете. Ето какво е добре да знаете ако сте влюбени в него:

Ще ви се налага доста да изчакате, за да разберете какво наистина изпитва той към вас. Чувствата му се разкриват бавно, така че не го притискайте за нищо на света. За тази зодия е характерен страхът от грешка. Те се ужасяват от това да не сбъркат в своя избор и дори не само за връзката си.

Козирогът не се връща към онова, което е оставил, защото го е преценил много добре и е разбрал за себе си, че нещата не могат да се получат. Ако имате връзка с Козирог и я прекратите да се сдобрите отново е много малко вероятно, но правилата винаги имат изключения.

Той не оставя нищо на случайността, дори когато най-после се е отпуснал в отношенията. Той има петнайсетгодишен план за връзката ви и ако нещо не върви така, както той си го е представял, тогава е възможно да последват часове на разговори, дори под измислен претекст.

Той иска да дава, но и да взема в една връзка, и то в големи количества. Ако Козирогът се впусне във връзка, той влиза в нея с рогата напред, а после със сърцето. Ще получите много, но ще дадете много.

Когато Козирогът се отвори напълно пред вас, покажете му, че го наистина оценявате това. Подобно на Скорпионите, Козирозите искат да им покажете, че ги "виждате", че разбирате пълното състояние на връзката и че сте готови да отвръщате с любов.

Козирогът е потаен и често изглежда студен, но това е, защото е силно емоционален всъщност и прави всичко възможно, за да прикрие това. Когато показва емоция, това никога не е просто ей така. Или трябва да е много ядосан или да е много влюбен.

Просто му дайте време и бъдете търпеливи, особено ако това е човекът, който сте избрали за себе си. Ако успеете да го направите вие ще имате един наистина лоялен и стабилен партньор, на който винаги ще можете да разчитате.