Енергиите, които се излъчват от Овена, започват да губят своята интензивност. Защо? Защото те се заменят с тези на Телеца. В резултат на това атмосферата е по-спокойна, а вие сте по-склонни към реализъм. Хората ще бъдат по-взискателни и по-трудни за убеждаване. През този месец очаквайте да имате малко по-малко лекота и повече предизвикателства! През целия месец ще ви се налага да преговаряте с упоритостта на Меркурий в Телец. От 22-ри, при ретрограден Меркурий, ще се сблъскате с категоричния му отказ от новости. Вместо да се откажете от каузата си, Марс ви моли да имате търпение, докато чакате по-добри дни. Възползвайте се от възможността да видите детайлите, които сте пропуснали и които може би са източникът на неудобствата, които изпитвате.

През този месец вашият приятел Юпитер в Овен ви показва на какво е способен. Така че, ако искате нещата да се обърнат във ваша полза, сега е моментът да се възползвате от възможността. Водолеи, не се опитвайте да убеждавате консервативните умове в предимствата на вашите идеи. Вместо това се обърнете към онези, които споделят вашите идеали и са готови да ви дадат така необходимия тласък. Във финансов план този сектор може да протече без рационално обяснение. Така че, вместо да търсите другаде, запълнете пропуските и се върнете към живота възможно най-бързо.

Съвет на месеца: През този месец Уран е готов да ви постави ултиматум. За да го избегнете, смекчете независимостта си. Вземете предвид идеите на другите, дори да ги смятате за архаични.