Говорим за най-модерните и впечатляващи комбинации тази пролет.

С настъпването на пролетта е време да обновите гардероба си и да добавите свежи и модерни елементи към визията си. Един от най-важните аксесоари за пролетната сезон е, разбира се, палтото.

Има много начини да изглеждате стилно и елегантно, но един от най-универсалните елементи в гардероба, който винаги добавя лукс и изтънченост към вашата визия, е, разбира се, палтото. Днес ви представяме селекция от най-актуалните тенденции при пролетните палта, които ще подчертаят вашата индивидуалност и изискан вкус, като едновременно с това ще ви направят готови да се изправите със стил срещу пролетните ветрове и дъждове.

- Пастелни нюанси: Пролетта е време за нежни и свежи цветове, затова пастелните нюанси са топ тенденцията, която всяка дама трябва да следва. на модата за пролетните палта. От бледо розово до светло синьо и меко лилаво, млечно и кремаво, пастелните тонове придават лекота и женственост на всяка визия.

- Черно: Вечна класика, символ на лукс и стил. Особено важно е да се има предвид, че ако сте избрали този нюанс, трябва да поддържате неговата наситеност - или иначе казано да избягвате всички сиви тонове в останалата част от визията си. Разбира се, може да допълните с колан или аксесоари в черно, които ще ви придадат един завършен и цялостен хармоничен вид.

- Оверсайз кройки: Оверсайз палтата са още един от големите трендове тази пролет. Широки ръкави, безкрайни дължини и големи яки ще допринасят за модерния вид този сезон. Независимо дали са в класически черен цвят, или в ярък пастелен оттенък, оверсайз палтата са перфектното допълнение към всяка пролетна визия.

- Текстилни материи: За пролетта ни се иска нещо леко и въздушно, затова палтата от текстилни материи са отличен избор. Лен, памук и вълна са идеални за топлите дни и прохладните вечери на пролетта, като същевременно придават усещане за комфорт и стил на всяка визия.

- Геометрични принтове: За да добавите лека доза закачливост към особата ви,  заложете на геометрични принтове. Линии, квадрати, кръгове и триъгълници са само някои от модерните десени, които могат да оживят вашата визия и да направят така, че всеки да се обърне след вас. 

Сега, когато се запознахте с най-новите тенденции при пролетните палта, е време да откриете вашето съвършено палто за сезона и да зарадвате гардероба си с този стилен и практичен аксесоар.

Искате ли да си купите палто? Имаме няколко съвета за вас. Влезте в Kuplio.bg, изберете sinsay код за отстъпка или answear код за отстъпка и пазарувайте всичко, което искате за по-малко пари. Много простичко, лесно и толкова бързо! И нека бъде пролет!