Неповторимият женски чар извира отвътре, но кожата е неговата "одежда" и грижите за нея са любимо задължение на всяка жена. Има ли козметика, която да ни накара да засияем със силата на вътрешното си аз? Именно такава е амбицията на Royal van Son. Създателите на продуктите за луксозна грижа за кожата на достъпна цена тръгват от аксиомата, че всяка от нас е съвършена в своето уникално несъвършенство. Именно с това разбиране Royal van Son създават своите шест козметични линии, вдъхновени от магнетични жени-владетелки от различни краища на света, оставили своя почерк, характер и легендарна красота за поколения напред.

Само сега, от 14 до 24 декември всички подаръчни комплекти и артикули, са с -30% намаление. Това е перфектният начин да зарадвате любимите жени в живота си, а защо не и просто да се поглезите!

Приключение с кралици

Royal van Son се впуска в приключението със своите 6 серии и кани дамите да открият кралицата у себе си в "огледалото" на шестте исторически типа омайна женственост: кралицата на Франция, владетелката на Египет, богинята на Гърция, индийската махранияпонската гейша и императрицата на Китай. По този начин изборът на козметика от Royal van Son е съобразен с женската индивидуалност. Защото характерната комбинация между аромати, цветове, както и основните изцяло натурални съставки хармонират с кралицата у теб, у всяка от нас.

Пътувай към себе си и спечели страхотни награди от Royal van Son

Само сега имаш прекрасната възможност да разпознаеш кралицата у теб с помощта на специално създаден за целта ТЕСТ!

Така ще откриеш идеалната за твоя натюрел грижа за кожата, за да засияеш отвътре. А най-хубавото пазим за накрая - 3 от вас ще спечелят продукти за грижа за кожата, разбира се, специално подбрани за тях. Имате време до 21.12.2023 г., а на само ден по-късно, на 22.12., ще обявим и трите късметлийки, за които Коледа тази година ще подрани.

Лизи в търсене на кралицата у теб

Марката е основана от младата Лизи ван Сон, която дълго се бори с кожни проблеми. Така Лизи решава да създаде собствена марка със своето име, за да помогне на себе си и на други с подобни проблеми. Посещава 60 страни и накрая се влюбва в България, където основа Royal van Son! Всеки продукт е създаден с местни съставки, вдъхновени от природата и с помощта на магически рецепти, които Лизи наследява от своя дядо и ги модернизира. Royal van Son провежда устойчива политика на производство, която щади планетата. Продуктите не се тестват върху животни, предлагат се специални 100% веган и органични серии, а в козметиката не се влагат парабени, етаноламин, пропилени или триетаноламин.

Е, не губи повече време, реши теста и открий козметиката за теб още сега!