През пролетта залагаме на по-нежни розови и бежови нюанси. Най-новата марка гримове на Avon – Mark, обаче, ни предизвиква да бъдем смели и да зашеметим всички с дръзка визия, като поставя акцент на устните. Червилото за обем и омбре ефект Avon Mark Plump It е това, от което се нуждае всяка от нас.

За дамите, които търсят модерна и дръзка, и в същото време естествена ежедневна визия, Avon Mark Plump It е подходящият избор за плътни и оформени устни.

Насладете се на 3D обем и цвят, благодарение на колагенът, който ускорява микроциркулацията за видимо по-плътни и гладки устни. Ретинолът в червилото попълва контура на устните за по-гладък вид, а екстрактът от кофеин подобряват тяхната еластичност и хидратация. 

Нюансите, подходящи за този сезон са Pink Pop и Puckered Pink, за най-смелите препоръчваме да заложат на Plumping Plum.

Avon Mark дава възможност на всички дръзки момичета да участват в томбола за един от 5 смартфона IPhone 7 или един от 5 таблета iPad Air 2 при закупуването на грим продукти на стойност 18 лв. (от стр. 3 до стр. 17 на Брошура 07) в периода от 04.05.2017 до 24.05.2017. Повече информация за играта можете да намерите тук.