На какви ли не жертви са готови звездите, за да бъдат винаги на върха! Някои от тях се мият с кисело мляко, други ядат насекоми, трети спят с пиявици, а четвърти използват пчелната отрова против бръчки. Кои са най-ефективните звездни трикове и най-неуспешните процедури, разберете сега:

Вода с мляко: Тайната на Синди Крауфорд

Супермоделът признава, че за да поддържа кожата си свежа и млада не се допитва до скъпи процедури, а залага на домашен тоник, състоящ се от само две съставки: вода и мляко.

Рецептата на чудодейния тоник е проста. Всичко, което трябва да направите, е да смесите половин чаша вода и половин чаша мляко, след което да изсипете течността в спрей бутилка. Оръжието срещу бръчки е готово! Синди уверява, че ако "впръсквате" този разтвор всеки ден, само за няколко седмици кожата ви ще стане тонизирана и сияйна, а бръчките ще намалят значително.

Ние не сме никак изненадани, тъй като млякото съдържа повече от 3 хиляди полезни компонента! Единственият недостатък на това средство е... миризмата. Но в името на красотата трябва да можем да я понесем. 

Майонеза за коса: Тайната на Блейк Лайвли

В хладилника си Блейк Лайвли винаги има домашна майонеза. Защо ли? Красавицата си прави маска за коса от нея. За да си я направите у дома ви трябват само 2 жълтъка, четвърт чаша зехтин и малко лимонов сок. Нанесете маската на косата си и очаквайте чудото след около час. А то наистина се случва: резултатът от тази процедура няма да ви кара да чакате дълго. Дори след първото използване на майонезната маска, косата придобива здравина, блясък и гладкост. Браво, Блейк, ефикасно и икономично!

Четка за зъби в козметичната чанта: Трикът на Марго Роби

Вече доста години холивудската актриса Марго Роби остава вярна на своя необичаен трик: вместо скъпи гъби и четки за нанасяне на боя за коса, Марго Роби използва обикновена четка за зъби!

Това помага на красавицата да размазва основата добре и да избягва натрапващия се контраст между загорялата ѝ кожа и русата коса. Заради това съпругът на Марго я нарича луда, но ние не сме съгласни с него - тя просто е практична!

Незаменимият вазелин: Трик от Джесика Частейн

Кой от нас не се е сблъсквал със ситуацията, когато яркото червило коварно "пропълзява" по зъбите? За да се избегне тази неприятност Джесика Частейн предприема екстремни мерки като на събите си нанася тънък слой вазелин (трик, който е научила от баба си)! Да, процедурата със сигурност не е приятна, но наистина работи.

Ледените бани: Трикът на Кейт Хъдсън

"Бръчките не минават, но могат да се замразят", убедена е актрисата Кейт Хъдсън. Тайната на младостта на звездата са ледените бани. Но сега внимание: пълно потапяне в ледена вода не е нужно. Къпането в ледена вода, разбира се, помага за подмладяване на тялото и за поддържане на имунитета, но все пак е необходимо да се подхожда постепенно и с особено внимание към тази процедура. В противен случай, резултатът вместо чудодеен, ще бъде просто запушен нос и възпалено гърло.

Птича тор: Трикът на Виктория Бекъм

Външният вид на Виктория Бекъм предизвиква завист дори у колегите ѝ: майката на четири деца изглежда наистина зашеметяващо! Но начинът ѝ да запази красотата и младостта си е доста нетрадиционен. В борбата с бръчките тя предпочита да използва маска от... екскременти на птици! Според Виктория ефектът от тази маска е просто фантастичен: бръчките буквално се изтриват и кожата придобива здрав и сияен вид! 

Скоч зад ушите: Трикът на Шер

За да се отърве от бръчките по лицето и да изглади кожата си, легендарната Шер не само ляга под ножа на хирурга, но предприема и домашна пластична операция: певицата залепя загубилата еластичността си кожа с тиксо зад ушите! Какво толкова – оригинално и евтино е! Ние все пак ви съветваме да помислите няколко пъти, преди да предприемете такива крайни мерки.

Да, някои холивудски фантазии поразяват, а понякога дори са в състояние да ни ужасят, но звезди... Какво да ги правиш!