Астроложката Юлия Лифанова обяснява защо Близнаците ще се грижат за здравето си, ще започнат да общуват с нови хора като част от работата си и ще искат да променят стила си, за да станат по-популярни.

Цял половин месец вашият владетел ще стои в знака на трансформацията Скорпион, а след това към 11 ноември ще премине в позитивния и оптимистичен Стрелец. Това означава, че през първите 10 дни ще се занимавате с въпроси, свързани със здравни документи, може би ще ходите на лекар за прегледи и ще решавате важни задачи в работата.

Новолунието в Скорпион на 13 ноември ще включва Марс, Луната и Слънцето в сектора на работата – може да имате нов колега или като цяло нови задължения. Например, екипът ви може да се промени или да се появи нова дейност в рамките на професионалната ви такава, на която ще посветите следващите 2 години. Между другото, това може да се отнася и за проблемите на начина на живот - именно през ноември можете да се задълбочите в режима си, да спортувате и да преразгледате грижата за себе си като цяло. Освен това може да има мъж в работаа ви, с когото първоначално ще изградите приятелски отношения, но до декември всичко може да се промени драматично.

От 11 ноември Меркурий ще ви принуди да разрешите повече въпроси в отношенията си, ще си кореспондирате по-често с партньора си, ще ходите на срещи и ще се занимавате с някакво хоби заедно. Освен това от 11 ноември ще искате да говорите повече за себе си и можете да започнете свой блог или да създадете рекламна кампания за страницата си в социалните мрежи. Важен ден за връзките е 25-26 ноември. Именно тогава може да бъде взето важно решение относно съвместното ви бъдеще с партньора.

Но най-важният ден от месеца ще бъде Пълнолунието в Близнаци на 27 ноември, което ще се случи, когато има група планети в сектора на отношенията ви. Вие и решенията ви ще бъдете в центъра на вниманието на Вселената, сякаш ще стигнете до едно от най-кармичните решения в живота си. Може да е свързано с любовния ви статус (възможно е да вземете решение за развод или сватба) или ситуацията ще се отнася до трудовия ви договор.

Например, на 27 ноември може да разберете за повишението си или за преместване в друг отдел на компанията. Или ще преподпишете документи, но определено ще са във ваша полза.

Пълнолунието може да ви донесе желание да промените стила си и да го направите по-луксозен, за да станете по-забележими за околните. Например, улавяте се да мислите, че сте готови за нова връзка и затова е време да поработите върху своя имидж и прическа и да ги освежите. Всичко това определено ще ви бъде от полза през следващата година - резултатите от вашите усилия върху тялото и имиджа ви ще ви направят по-успешни от юни 2024 г., когато Юпитер влезе във вашия знак. А през ноември е време да подготвите почвата за това!