Астроложката Юлия Лифанова разказва защо Лъвът започва важен нов цикъл в семейния живот и по отношение на въпросите на пребиваването, както и защо ви очаква пробив благодарение на приятели.

През ноември вашият управител Слънцето ще направи няколко важни аспекта в кардиналния сектор на семейството и недвижимите имоти. Това означава, че събитията през този месец ще бъдат до голяма степен свързани с темата за местоживеенето и най-важните събития, срещи и разговори може да се състоят в дома ви.

Най-важният аспект ще бъде на 18-19 ноември - чакаме съвпада на Слънцето и Марс, който се случва веднъж на 2 години в различни знаци и по този начин отваря период, който е свързан изключително с делата на този сектор от наталната ви карта. Тъй като Скорпионът е отговорен за семейството, недвижимото имущество и отношенията с майка ви, през следващите две години ще трябва да се справите с апартамент (или ремонт), покупка или продажба на дом и връзката с майка ви ще също да бъде важна. Можете да решите да построите къща или да преминете на свободна практика и да работите по-често в апартамента си.

Основната задача от този двугодишен период обаче ще изпитате на 13 ноември – Новолунието ще се проведе в Скорпион в сектора ви недвижимите имоти и семейството. Първо, можете да започнете нов цикъл, свързан с къща – покупка, продажба, ремонт. Или ще наследите апартамент, или може да решите да вземете дома на ваш роднина и да го подредите.

Също така Новолунието в Скорпион може да ви „донесе“ нов роднина или някой ваш близък да започне да живее с вас за известно време. Това може да е вашият син, чичо, тъст, брат, зет и т.н.

Пълнолунието в Близнаци на 27 ноември ще бъде по-социално насочено и ще ви позволи малко да намалите темпото в семейните дела и да се заемете с обществения си живот. Аспектът се среща в сектора ви на приятели, екип и съмишленици, така че някой от обкръжението ви може да ви помогне и да разреши някакъв проблем с ваш личен проект.

Връзката, която сте започнали на 18 юни, също може да приключи - не забравяйте, че тогава сте стартирали и логичният изход от тази ситуация вероятно ще се случи сега. Например, можете да завършите проект с приятел, да се срещнете с любим човек и да реализирате интересна идея. Може би ще решите да станете част от някаква общност: както спортна, така и творческа.