Астроложката Юлия Лифанова разказва защо Раците ще си позволят да се обичат отново и чрез това ново чувство наистина могат да срещнат половинката си.

Управителят на вашия знак - Луната - сменя знака на всеки 3 дни, но през ноември ще има важни аспекти, на които си струва да обърнете внимание няколко пъти. И така, на 7-8 ноември може да имате труден контакт с жена - Луната ще се свърже с Лилит и Венера: какво може да донесе разговор с лекар, специалист по документи или ваш служител. Освен това в тези дни вие самите може неволно да попаднете в съмнителна ситуация и да се представите пред хората в неблагоприятна светлина, което да навреди на репутацията ви. Пазете се от двусмислени твърдения.

Но на 11 ноември Луната ще се свърже с възела на миналото във Везни, което ще ви донесе общуване с роднина, когото не сте виждали отдавна. Вероятно ще трябва да се справите и с някои стари проблеми с недвижимите имоти.

Новолуние в Скорпион, 13 ноември: Ще преосмислите буквално любовта към себе си и темата за личното ви щастие. Луната ще има съвпад със Слънцето и Марс, принуждавайки ви да се погрижите за себе си, за своите хобита и като цяло да обърнете внимание на това, което ви прави хармоничен човек. Често такова събитие носи внезапна и неочаквана любов, което означава, че в живота ви може да се появи мъж, който доста настойчиво ще ви разкаже за чувствата си. Всичко може да започне с флирт и да завърши с незабравима романтика.

Ако планирате бременност, тогава има всички шансове да заченете през ноември, тъй като Новолунието се случва в сектора, който отговаря за децата. Или детето ви ще има важно събитие в живота си. Освен това може да почувствате енергия да се захванете с ново хоби и то може да е свързано с психология, мистицизъм или възстановяване на нещо.

На 18-19 ноември очаквайте важно финансово събитие, което може да е свързано с вашия съпруг или бизнес партньор. Той може да реши да инвестира голяма сума във ваш проект, да плати пътуването ви или да ви направи скъп подарък. Като цяло през тези дни може да се реши важен въпрос в любовните ви отношения, когато и двамата ще бъдете изправени пред избор.

До пълнолунието в Близнаци на 27 ноември можете завинаги да разберете, че е време да оставите нещо в миналото. Събитието се случва в сектора ви на завършване на делата, но много често такива пълнолуния първо разкриват някаква тайна и след това ни принуждават трезво да оценим вълнуващата ситуация. Освен това в този ден можете внезапно да бъдете излекувани, тъй като управителят на Пълнолунието ще бъде във вашия здравен и режимен сектор.

Ако искате да повишите имунитета или да промените начина си на живот, планирайте СПА или посещение в санаториум - пълнолунието в Близнаци ще ви донесе почивка и ще се възстановите от някакъв стрес.