Това е вашият месец, което означава, че Вселената ще ви донесе както нови подаръци, така и пълно рестартиране. Астроложката Юлия Лифанова разказва защо Скорпионите започват важен цикъл в живота си и цели две години ще бъдат изправени пред необходимостта да се променят както външно, така и вътрешно.

През ноември вашият управител Марс навлиза в нов двугодишен цикъл, който започва именно в знака Скорпион! От една страна, това е невероятен подарък от Вселената, тъй като на 18-19 ноември Марс ще се свърже със Слънцето, което ще подчертае талантите ви, ще ви направи по-популярни и ще ви донесе невероятна подкрепа от Вселената чак до 2025 г.! От друга страна, Марс просто никога не влиза в нито един знак, което означава, че има цел - две години ще трябва да работите върху външния си вид, върху нагласите, имиджа, навиците си, да станете по-силни и издръжливи.

Възможно е през следващите 2 години да се подложите на хирургическа операция, тъй като Марс е отговорен за тази област на медицината. Например, можете да смените зъбите си, да „изострите“ носа си или да направите нещо с областта на брадичката, челото и овала на лицето (повдигане на контура).

Новолунието в Скорпион на 13 ноември може просто да ви даде тази идея или ще решите да отидете на фитнес и да си наемете треньор. Освен това Марс по време на новолуние може да ви даде невероятно самочувствие, арогантност, някакъв вид желание стремглаво да напреднете като лидер в професионалната си област.

Очаква ви важно събитие и в личния живот – може да имате активен почитател, с когото да поддържате връзка поне 2 години.

Пълнолунието на 27 ноември в Близнаци настъпва в сектора ви на криза и трансформация, както и общи доходи с партньора. Затова може да преживеете труден психологически момент, свързан с необходимостта да погледнете по различен начин на живота си и на човека до вас. Управителят на пълнолунието Меркурий ще бъде във финансовия ви сектор, така че може да искате да споделите активи или да направите съвместни финансови вноски за вашето бъдеще. Или ще получите голямо наследство.

Без значение колко психологически силно е това пълнолуние, то ще подчертае вашите страхове, комплекси и нагласи, които отчасти влияят на доходите ви и на това как другите хора ви възприемат. Възможно е някой директно да ви уведоми какво точно трябва да имате предвид – Вселената ще ви „говори“ с гласовете на заобикалящата ви среда, гледайте и слушайте.

Що се отнася до личния ви живот, през ноември ще се сбогувате с някой от миналото ви, тъй като управителят на партньорския ви сектор ще се свърже с възела на миналото във Везни. Точният съвпад ще бъде на 27-28 ноември, при пълнолуние в Близнаци. Можете да подадете молба за развод, да спрете да общувате с някоя жена, да се разведете, да се разделите с партньора си или да затворите някакъв бизнес проект завинаги.