Астроложката Юлия Лифанова обяснява защо Стрелците ще започнат да се занимават с нов проект и могат да влязат в тайна връзка, както и защо през ноември ще искат да намерят личното си щастие.

През ноември вашият управител Юпитер ще бъде в ретроградна фаза в знака Телец, коeто отговаря за работата, живота и здравето ви. Това означава, че през целия месец внимателно ще се занимавате с рутинните си дела и ще решавате проблеми в кариерата. Около 2-3 ноември е възможен конфликт с някой от чужбина или от скрити източници, тъй като в тези дни ще се образува опозиция между вашата планета и Слънцето. Например, може да има недоразумение или напрежение с шефа ви или с някое юридическо лице в друга държава (или онлайн). Но ако сте планирали да отидете на лекар, тогава в този ден може да ви бъде поставена диагноза и да ви дадат насоки за лечение.

По време на новолунието в Скорпион на 13 ноември може да започнете нов цикъл, свързан с някакъв проект или връзка. Например в чужбина или онлайн. Можете също така да започнете консултации с психолог, което ще доведе до процес на трансформация за следващите 2 години. Проблемът е там, че подсъзнанието ви явно работи със страховете и миналото ви - до 18-19 ноември в този сектор им съвпад на Марс и Слънце, което може да ви доведе до необходимостта да разрешите проблеми, свързани с възприятието ви на щастие, радост и любов.

Такъв е случаят, когато решите да се посветите изцяло на развитието на креативността си или имате много вътрешна сила и мотивация да отслабнете. Много често новите цикли на Марс в този сектор на хороскопа носят феноменални промени във външния вид, които можете да постигнете лесно и енергично, сякаш до 18-19 ноември някой ще включи вътрешния ви слънчев генератор.

Но до Пълнолунието в Близнаци на 27 ноември ще решите да прекратите някои връзки в живота си, било то в личен план или в работен контекст. Най-вероятно ще вземете съдбоносно решение по въпросите за любовта - заедно ли сте или не, или е време да си тръгнете и да пренесете връзката на друго ниво. Важно е, че управителят на Пълнолунието Меркурий ще бъде във вашия знак – ще вземате решения въз основа на собственото си желание да бъдете щастливи, пълноценни и вдъхновени.

Освен това Пълнолунието може да ви донесе край на юридически отношения с някоя официална организация. Най-вероятно това няма да е изненада за вас и отчасти вие сами ще искате да поставите точка.