Доста интензивно Пълнолуние се случва на 17.10 в Овен, което също е Суперлуние, което също се нарича Пълнолунието на Ловеца. Засяга предимно Овни, Раци, Везни и Козирози, родени в 3-та декада, както и тези, които имат Асцендент или лични планети в конкретните знаци и около 25 градуса.

В допълнение към участието на Марс в Рак, което ще динамизира климата, причинявайки напрежение и разриви, имаме участие и на Плутон в Козирог, който ни кара да дърпаме въжето още повече, за да доведем окончателния край на някои ситуации. Може да има неприятни инциденти, които ще доведат до там, но също така и тайни или разкрития, които ще ни принудят да формираме друга гледна точка за хората и нещата.

А сега да видим как Пълнолунието в Овен ще се отрази на всеки знак поотделно!

ОВЕН 

При Пълнолуние във вашия знак ще бъдете в гепарда и би било добре да контролирате моментните си емоции, ентусиазма и импулсивността си, тъй като с грешен ход може да започнете война с хора, с които работите или имате приятелско-любовна връзка.

Ако сте необвързани, сега може да се създаде роман, но по пътя му ще има препятствия, така че няма да има желания резултат.

ВЕЗНИ 

Пълнолунието, което е по вашата ос, извежда няколко проблема на преден план, като ви моли спешно да се погрижите за него, без никакво забавяне, тъй като въпросите, които се повдигат, са както семейни, така и проблеми във взаимоотношенията.

Всеки опит, който правите да се „разберете“ с другите страни, използвайки дипломация, вероятно ще се провали, тъй като ще намерите пред себе си неохотни или раздразнителни хора, които при най-малкото нещо ще искат да им вземат шапките и да си тръгнат, така че така или иначе ще трябва да станат по-строги и по-малко спорни.

Тъй като вашето търпение вече е на предела си и под интензивния ви емоционален заряд, е възможно ситуацията да не стигне по-далеч и да сложи край на любовна история, която ви е тревожила, или да предприемете динамични инициативи, за да поискате много повече и за личния си живот и за всички ваши взаимоотношения, романтични и професионални.

КОЗИРОГ 

Ще имате много изблици с това Пълнолуние, което се провежда по вашата ос 4-10, "ударяйки" семейството и дома ви от една страна, и професионалните ви дела от друга. Сега вие сте призвани да поставите границите си и да изясните позицията си, което разбира се няма да се хареса, дори може да има остри реакции, ако откажете да продължите да бъдете „послушното дете“, но няма друг начин.

Възможно е да станете по-настоятелни и безкомпромисни към началник или шеф или член на семейството ви, който се меси в личния ви живот или иска да изпълнявате техните заповеди. Освен това историята с имот може да приключи, но не във ваш интерес или да настъпи повреда на вашето домакинско оборудване.

РАК 

Пълнолунието ви иска да сте на стената, така че би било добре да се подготвите за челни конфликти в професионалната сфера, тъй като или вече няма да можете да търпите ситуации и поведение, които смятате за обидни или унизителни, или ще възникнат проблеми с вашите партньорства, които трябва да бъдат решени незабавно, дори чрез прекратяване на някои от тях.

Сигурно е, че поради Марс във вашия знак ще бъдете засегнати много повече, в резултат на което ще се създадат проблеми във връзката ви или те ще станат повод други да излязат на преден план и в крайна сметка ще стигнете до разрив точка с партньора си. Ако все пак сте необвързани, устояйте на изкушението, защото може да се забъркате с човек, който ще затрудни живота ви.

СТРЕЛЕЦ 

С това Пълнолуние вашите социални и романтични отношения са засегнати и е много вероятно да сте недоволни от някои развития в живота на приятели или във вашия собствен. Тъй като ще бъдете емоционално заредени, всяко решение, което вземете, се нуждае от филтриране и внимание, защото в процеса няма да бъдете оправдани, особено когато става въпрос за избор на човек.

Освен това, ако сте във връзка, може да сте заразени от зародиша на ревността и някоя сцена да ви доведе до прага на раздяла. От друга страна във вашите финанси нещата не вървят добре, така че знайте, че всяко ваше импулсивно действие може да ви струва доста скъпо.

ДЕВА 

Пълнолунието във вашия 8 дом ви влияе във вашата финансова и романтично-сексуална сфера. Ще бъдете нетърпеливи да свършите различни свързани дела, но трябва да се въоръжите с търпение и да изчакате, защото насилвайки нещата, те определено ще тръгнат по грешен път.

Сигурно е, че ще дадете достатъчно пари, за да покриете обикновени, но и извънредни задължения, така че може да започнете да търсите начини да спечелите повече пари. Но тъй като рискувате да отидете за вълната и да излезете с прическа, не забравяйте да действате проактивно, запазвайки това, което сте придобили, вместо да рискувате нещо повече.

От друга страна, може да се разстроите от отношението на човек, който няма да иска да продължите историята си, или който е загубил романтичния си интерес, или ще се карате с партньора си поради ревност.

РИБИ 

Възможно е да възникнат извънредни задължения и разходи, които не сте очаквали, затова е добре да сте доста внимателни в управлението си, като виждате и „след“, а не само „сега“, за да не се окажете изложени на загуби.

От друга страна е възможно да не продължите със споразумение или инвестиция, тъй като ще бъдат определени условия, с които категорично не сте съгласни или считате, че не са във ваш интерес, и стига другата страна да не иска обсъдете ги и сте длъжни да откажете. Освен това трябва да пазите гърба си в любовните си отношения.