Пълнолунието винаги настъпва, когато Луната - управител на вътрешното ви Аз - образува опозиция със Слънцето - управител на външното ви Аз, което създава вътрешен смут и ви принуждава да действате. Не е необичайно дълбоко вкоренени емоции да изплуват на повърхността като вулканична експлозия, нито пък е необичайно по това време да се случват големи прозрения. Тъй като пълнолунието е и най-кулминационната фаза на лунния цикъл, то често е време, което предизвиква големи промени и моменти на откровение. Независимо дали ви харесва или не, пълнолунието винаги ще ви освободи!

На 9 октомври пълнолунието в Овен ще достигне своя пик. Тъй като боецът Овен е известен с това, че е зодиакален знак на амбицията, агресията и шоуменството, може да се изненадате, че това може да бъде буквално най-емоционалното пълнолуние през 2022 г. Може би се чудите защо? Ами това пълнолуние ще обедини сили с Хирон - наричан още раненият лечител - което означава, че може да повдигне въпроса за дълбоко вкоренена несигурност и незараснали рани. Ключът към това да се възползвате максимално от Хирон обаче е да излекувате себе си, като лекувате другите. Не се заблуждавайте - когато сте в състояние да простите на някой друг, че е несъвършен, е много по-лесно да започнете да прощавате на себе си.

Овен

Това пълнолуние е посветено изцяло на вас, Овни. Вие сте звездата на шоуто, дори и да сте склонни да избягвате светлината на прожекторите! Тъй като това пълнолуние осветява вашия първи дом на Аз-а, то ще ви насърчи да се вгледате дълбоко в собственото си отражение и да се вгледате внимателно в човека, в когото се превръщате. Това, че сте допускали грешки в миналото, не означава, че сте същият човек, който сте били преди. Позволете на това пълнолуние да ви покаже всички начини, по които сте израснали. Подгответе се за разгръщането на кулминационен момент в живота ви, защото пълнолунието винаги е момент на промяна и завършване.

Рак

Какво искате да постигнете, Раци? С какво искаш да бъдеш известен? Пълнолунието в Овен придава сила на 10-ия ви дом на кариерата и репутацията, като осветява общественото ви положение. Възможно е да преосмислите професионалните си цели и да осъзнаете, че нещо не работи. Обръщането на кораба, когато той се е отклонил от курса, никога не е лесно, но е по-добре, отколкото да продължите в грешната посока. Имате толкова голям потенциал да направите нещо невероятно в кариерата си, особено ако започнете сега! Пътят напред е осеян с препятствия, предизвикателства и откровени разочарования, но ако не сте готови да преодолеете бурята, как иначе ще можете да докажете колко много я заслужавате?

Везни

Слънчевото ви завръщане е в ход, което ви напомня да бъдете уверени в себе си и да вярвате в способността си да станете по-добър човек. Пълнолунието в Овен обаче насочва вниманието ви към личните ви взаимоотношения. Протичащо в седмия ви дом на съюзниците, враговете, съпрузите, шефовете и бизнес партньорите, това лунно събитие ви принуждава да признаете какво работи и какво не, когато става въпрос за динамиката на взаимоотношенията ви. Ако основите на една връзка са слаби и ненадеждни, това пълнолуние може да се окаже онова, което да я прекрати. Ако обаче вие и партньорът ви сте готови да поемете отговорност и да се срещнете по средата, това пълнолуние ще ви накара да осъзнаете колко силна е наистина връзката ви, Везни.

Козирог

Работите толкова усилено, за да спечелите повече влияние в кариерата си и да се насочите още по-напред към успеха. Победата в играта обаче не е най-важното нещо в живота ви, особено ако избягвате проблемите в личния си живот под прикритието на работохолизъм. Пренасяйки фокуса ви към четвъртия ви дом на семейството и рода, пълнолунието в Овен иска да разберете, че не сте имали контрол върху това откъде идвате и с кого сте свързани. И въпреки че може да се чувствате претоварени от натиска вкъщи, вие имате силата да изградите собствената си представа за дом, независимо къде се намира той. Ако не сте доволни от адреса си или с родителите си не се разбирате, това пълнолуние ще ви вдъхнови да започнете да правите нещо по въпроса.