През март вашият управител Луна ще има две основни точки. Още на 10 март във вашия сектор на мирогледа ще има Новолуние в съвпад със Сатурн, което ще донесе по-зряло отношение към света. Първо, може да започне съдебен процес, тъй като този сектор във вашия хороскоп отговаря за съдебните въпроси. И второ, самият Сатурн е господар на въпросите на справедливостта, кармата и закона. А за тези Раци, които не започват юридически дела, Новолунието може да донесе сериозен документ от международен тип. Може да донесе гражданство, статут, разрешение за пребиваване или диплома за образование.

В хороскопа на Рака за март 2024 г. се усеща оптимистично настроение. То е свързано най-вече с успехи в кариерата: вероятни са изгодни предложения и обещаващи проекти. Проявената инициатива ще се отплати с повече от необходимото в близко бъдеще. В месеца на Рибите методът на визуализация работи добре, така че Ракът ще може да привлече късмет в живота си. Мечтите обаче трябва да бъдат подкрепени с реални действия. Сега е важно да се съсредоточите върху работата, не можете да хабите енергията си напразно. Пълнолунието през март ще донесе мир и спокойствие на семейния Рак. Ще бъде възможно да се уредят всички съществуващи различия, отношенията ще достигнат качествено ново ниво. Необходимо е да защитите царящото благополучие по всички възможни начини.

Първите дни на март ще бъдат време на промени и нови бизнес възможности. Предишните усилия ще започнат да дават резултат и ще подхранват желанието да продължите напред. Хороскопът на Рака обещава добри сделки и успешни преговори. Въпреки че е възможно да възникнат дребни разногласия, деловитостта и находчивостта ще помогнат за насочване на процеса в правилната посока. Тъй като Венера във Водолей създава усещане за щастие и принадлежност, Ракът ще почувства прилив на вдъхновение. Преживяванията и тревогите ще отстъпят, а околният свят ще придобие ново звучене. За да съответствате на положителното настроение, трябва да изглеждате необичайно свежи и ярки. Време е да подредите гардероба си и да изхвърлите старите дрехи.

Интересен ще бъде цикълът на Меркурий, който започва в средата на март във вашия целеви сектор. Сякаш ще започнете да научавате някаква информация, за да постигнете висоти в кариерата, или ще започнете да общувате често с човек със сериозен статус. И процесът на тази комуникация ще ви потопи все по-дълбоко в усъвършенстването на някакъв професионален въпрос.
Последните дни на март ще бъдат повече от възнаграждаващи за понесените трудности. Пролетното настроение ще избухне, преобръщайки всичко с главата надолу. Хороскопът за март за Рак предвижда промени, свързани с мястото на пребиваване. Събитията ще се развихрят в галоп: случайна информация, примамливо предложение от бивш колега - и куфарите вече са опаковани. По време на управлението на Марс в Риби не може да се случи нищо страшно, тъй като Раците са в родната си стихия. Съществува обаче риск да прекалите с жертвите и да застрашите бъдещето си. Не бива да вярвате на сълзливи истории и да правите щедри дарения, ако помагате, то само целево. Нека социалният кръг да е малък, но много надежден.

Затъмнението на 25 март във Везни ще се случи във вашия сектор на недвижимите имоти, както и в семейните отношения. Периодът за огледи или продажба на апартаменти може да приключи - ще решите да закупите или наемете жилище. Също така в този момент може да решите да започнете дело за разделяне на имущество.