Вселената обича кръговрата и циклите. Съществува цикълът на деня и нощта, кръговратът на сезоните... Човешкият живот не е по-различен – той също следва определени модели.

Според една нумерологична теория животът на всеки човек е разделен на няколко цикъла от по 9 години. Ако знаем в коя година от цикъла се намираме, успешно можем да предскажем бъдещето.

Първо, трябва да изчислите вашата лична година. За да го направите трябва да съберете датата ви на раждане, месеца на раждане и настоящата година. Но особеното е, че годината започва и свършва с рождения ви ден, ако все още не сте имали рожден ден през 2019 г., трябва да прибавите предходната година.

Ако сте родена на 22 април, уравнението ще изглежда така – денят на раждане, месецът на раждане и 2018 г.

2+2+4+2+0+1+8 = 19

Ако сте родена на 6 януари уравнението ще има следния вид:

6+1+2+0+1+9 = 19

Ако получите двуцифрено число, съберете двете цифри, докато получите число от 1 до 9:

1+9 = 10

1+0 = 1

Енергията на всяка година плавно се прелива в другата, така че ще усетите началото на промяната 2-3 месеца преди рождения ви ден.

А след като вече знаете в коя година се намирате, проверете какво ви очаква:

1: Началото

Вероятно много неща са приключили за вас през изминалата година, защото числото 1 е число на обновление, прераждане. В момента не знаете накъде точно да поемете и как да наредите големите парчета от пъзела на живота – любовта, семейството, работата. В момента сте в период на преосмисляне и на преоткриване. Когато тази година изтече, ще сте по-наясно със себе си.

През първата година посявате семената на това, което ще ви се случи през следващите 9 години. Затова се фокусирайте върху себе си, отървете се от лошите навици, от токсичните приятели и от връзката, в която не се чувствате на мястото си. Първата година е точното време да започнете отначало.

Дори и да сте доволна от това, което ви се е случило през изминалите 9 години, пак ще трябва да преминете през трансформация, затова се подгответе добре и избирайте мъдро битките си.

2: Намирането на посока

През втората година тръгвате по пътя, който сте си избрали в първата година. Нещата започват да се нареждат и усилията ви дават плод, но доста бавно. През втората година определено трябва да се заредите с търпение. Проектите, с които сте започнали, няма да се развиват толкова бързо, колкото ви се иска. Не прибързвайте и бъдете благодарна за всяка крачка напред, колкото и малка да е тя.

Това е чудесна година да работите върху уменията ви или да развиете ваш талант. Втората година е благоприятна и за започването на сериозна връзка или за брак, ако вече имате партньор.

3: Творчество

През третата година нещата започват да се забързват. Иска ви се да живеете на пълни обороти. Социалният ви живот е във възход. На всеки три години се случват големи промени, така че бъдете подготвена.

Ще искате да започнете много нови неща, но няма да имате енергия за всичко, така че ограничете проектите си до най-важните. И все пак ще сте заредена с много енергия и творческо вдъхновение, ще имате страшно много идеи, така че не ги пренебрегвайте, просто се съсредоточете върху най-добрите.

4: Работа и съграждане

През четвъртата година е време за усилена работа и истински, стабилен прогрес. След като имали толкова много идеи през третата година, през тази ще се посветите на най-важните и на онези, които наистина работят. Социалният ви живот ще бъде по-спокоен, защото ще сте заета с работа. В края на годината ще сложите всичко в ред.

5: Бунтарската промяна

През петата година ви очаква възможно най-голямата промяна. След като сте работили упорито през изминалата година, сега всичко ви идва в повече и затова искате отчаяно да зарежете проектите си, да скъсате с половинката ви, да си промените името и да избягате на тропически остров. Изобщо не преувеличаваме, петата година винаги събужда бунтарската страна на хората.

Въпреки че едва ли ще се отдадете на тези пориви, определено ще преживеете доста приключения, които със сигурност ще внесат промяна в живота ви.

6: Любов и грижа

Ако в петата година сте се съмнявали във връзката ви или пък не ви е харесвало да сте необвързана, в шестата година ще е благоприятен момент да се фокусирате върху романтичните ви взаимоотношения с някого. В този период връзките процъфтяват за сметка на професионалните постижения, които няма да са особено впечатляващи през тази година.

Фокусирайте се върху вътрешната хармония, домашния уют и взаимоотношенията ви с най-близките хора.

7: Самоанализа

През седмата година ще усетите, че цикълът е към своя край, и ще искате да постигнете възможно най-много в професионално и финансово отношение. Съсредоточена сте върху себе си и върху вашите лични планове. Любовта и приятелите ви ще са на заден план.

Все пак не очаквайте огромна промяна, по-скоро ще израстнете като личност и ще се подготвите за последните две години.

8: Ще съберете плодовете на своя труд

Докато седмата година е насочена към личностното ви развитие, осмата година е благоприятна за външни промени и постижения. Ще съберете плодовете на своя труд. Това е най-благоприятната година за кариерно развитие.

Ще получите много предложения и ще се радвате на изобилие.

9: Затварянето на кръга

Деветата година е горчиво-сладка. Много неща ще приключат през тази година – възможно е да смените кариерата си, жилището си, приятелите и половинката ви. Годината е изпълнена с раздели, но за добро – Вселената ви подготвя за следващия цикъл. Много от тези раздели ще са за добро, но дори онова, което ви остане, ще трябва да претърпи трансформация, защото нищо не може да остане същото – все пак започва нов страхотен цикъл.