Половината от 2023 г. е почти приключила, а съвсем скоро ще започне и вторият месец на лятото, който ще отбележи екватора на годината на Заека. Известната астроложка Тамара Глоба прогнозира кой знак трябва да се надява на особен късмет в живота през месец юли.

Най-големите късметлии през този месец, както и през втората половина на тази година ще бъдат представителите на зодия Телец.

Според астроложката именно този зодиакален знак скоро ще може да се почувства като истински победител. Буквално всичко, което е очаквал ще дойде при него сега. А отдавна направените планове ще се сбъднат безпрепятствено.
Такъв късмет се дължи на факта, че Юпитер плавно преминава в знака на Телеца. Както знаете, тази планета е отговорна за благополучието и просперитета.

Според прогнозота в зависимост от личния хороскоп и представителите на другите зодиакални знаци тази позиция на Юпитер може да донесе мир, благоденствие и щастие на всички.

Самотните Телци ще имат късмет в любовта. Те най-накрая ще срещнат своя човек, с когото ще могат да изградят стабилни отношения. А тези представители на земната стихия, които вече имат семейство, ще познаят хармонията в отношенията с половинката си и ще разрешат някои отдавнашни конфликти.

На работното място Телеците ще имат добра възможност да спечелят пари. Като те буквално ще се „залепват“ за тях. През втората половина на 2023 г. можете да рискувате и дори да опитате късмета си в лотарията - печалбата е много вероятна. Освен това в този период може да получите неочакван бонус или скъп подарък. А човек, който ви е задължен отдавна, ще върне дълга си.

Новите проекти на Телеците също ще бъдат успешни, важно е само да слушате интуицията си, тя ще ви подскаже кой път да следвате.

Като цяло цялата 2023 г. ще бъде обещаваща за Телеца. А съдействие в начинанията със сигурност ще бъде предоставено от авторитетни лица.
Ще се наложи обаче да бъдете по-внимателни към родителите си, като следите отблизо тяхното здраве.

Като цяло втората половина на 2023 г. ще донесе много положителни и хармонични промени в живота на много знаци.