Тази година цените по българските черноморски курорти са рекордно ниски с промоциите във VsichkiOferti.bg.

По-слабия сезон тази година заради Cоvid-19 подтикна българските хотелиери да предложат цени с пъти по-ниски от тези миналата година, като все още има свободни места, които очакват българските туристи през август и септември.

Например, в любимия на всички Созопол можем да запазим нощувки на цени от 17 лв. за нощувка с оферти от VsichkiOferti.bg, а ако предпочитате хотели на база All inclusive Light, можете да откриете изгодни оферти, които започват от 35 лв.

Подобни са цените в Несебър. Там цената за нощувка започва от 16 лв. а за All inclusive - от 51 лв. на вечер.

Тази година можете да запазите хотел в Приморско с цени за нощувка от 16.90 лв., а AI офертите стартират от 43 лв. на вечер.

По-голяма част от хотелите предлагат безплатни шезлонги и чадъри на басейн или на морския бряг. А други, наред с ниските цени за настаняване, предлагат и аквапарк, и детска анимация.

С драстично намаление в цените на нощувките са ТОП дестинациите Свети Влас с цени от 17.50 лв. на нощувка, Слънчев бряг (от 17.50 лв./вечер) и Златни пясъци с цени от 20 лв./нощувка.

Тази година българските туристи имат възможността да почиват и в хотели, които за първи път пускат промоционални оферти поради текущата ситуация.

Морските приключения все още предстоят, а тази година те могат да бъдат не само незабравими, но и на невероятно ниски цени. Време е да си подарим едно прекрасно преживяване на Черно море и да се възползваме от безпрецедентните цени с офертите от VsichkiOferti.bg