Стресът отново Ви е завладял и изпива и последните капки енергия от тялото Ви. Телефоните постоянно звънят, шефът Ви не е в настроение, а крайните срокове Ви притискат до краен предел.

Прибирате се вкъщи, но и там отново няма спокойствие. Чистене, готвене, пазар, шумните съседи, плануването на ремонта, а постоянните грижи за най-малките членове на семейството са най-големият Ви приоритет...

Имате нужда да се откъснете от напрегнатото ежедневие и най-накрая да се отпуснете. С топъл минерален басейн и джакузи ще презаредите и ще бъдете готови за новите предизвикателства на ежедневието. Заслужена почивка с любимия човек наистина ще Ви накара да се почувствате като нови. Слънце, минерален басейн, сауна, масаж в 5-звезден лукс е всичко, от което имате нужда за пълното си блаженство.

Но тук идва проблемът – Кой ще гледа децата?

Вече няма нужда да търсите кой да ги гледа, вземете ги с Вас. Те също имат нужда да се откъснат за малко от градската среда, да играят на воля и да плуват. И ако се чудите дали ще нарушават спокойствието Ви, отговорът е не.

За второ поредно лято Балнеокомплекс „Свети Спас“*****, Велинград, ще разчита на професионални детски аниматори, за да зарадва своите гости. В момента всеки уикенд се предлага като комплимент от хотела професионална анимация, но през юли и август развлеченията за децата ще са всеки ден. Малките гости от 4 до 12 г. ще могат да разчитат на аниматорите от 10 до 13 и от 17 до 22 ч. Освен залата за игри, около хотела има 3 тревни площи за игри на открито, едната от които работи и като мини-футбол. А само на 10-тина метра от входа на хотела започва маркирана екопътека, която е подходяща за леко до средно натоварване.

За Вас почивка, за децата - игра в Балнеокомплекс "Свети Спас"!