Западни медии съобщиха новина, която буквално взриви света на шоубизнеса за броени минути, а именно евентуалната раздяла на рапара A$AP Rocky и бременната барбадоска красавица Риана. 

Само преди дни, от интервю за модната библия Vogue, стана ясно, че бебчето не е планирано. "Просто се забавлявахме. Не сме планирали да бъдем голямо, щастливо семейство. Но сме много щастливи за това, което ни очаква съвсем скоро", заяви самата Риана. Тези думи на певицата разтревожиха голяма част от феновете й.

Но само преди броени часове новината за раздялата на двамата обиколи света и шокира всички ни. Според близки на двойката музикантът е изневерил на дивата с дизайнерката Амина Муади. Това бе "потвърдено" и от модната икона Луис Пизано в Twitter моднaта - "Риана и A$AP Rocky вече не са заедно. Тя го напусна, след като го хвана да й изневерява с дизайнерката на обувки Амина Муади".

Все още официален коментар от двойката няма и двамата се следват в социалните мрежи. 

 

Припомняме, че по-рано в мрежата се появиха слухове за поредното предателство на рапъра - Риана престана да следва приятелката си Megan Thee Stallion. Освен това тя премахна част от снимките си с нея от страницата на марката си за бельо Savage & Fenty, въпреки факта, че Меган стана посланик на марката през 2020 г. Певицата подозираше A$AP Rocky, че има връзка с нея.

Припомняме, че в началото на връзката си двамата влюбени имаха известни пререкания, но веднага щом всички разбраха, че двамата ще стават родители страстите се успокоиха.