Жълтият маникюр очарова много момичета през 2024 г. На мода бяха най-различни нокти: от лимонени до златисти. Но най-модерният цветови вариант беше деликатният нюанс на маслото. Този цвят изглежда сладък, ярък и същевременно необичаен. Дори Риана носи такива нокти! На събитие за нейната марка Fenty Hair тя се появи с кожено палто в този жълт нюанс и маникюр в тон с него.

Ноктите на Риана са средно дълги и квадратни. Това е много универсален начин за носене на ноктите, защото върху тях ще изглеждат добре както едноцветно покритие, така и интересен дизайн. Можете да допълните масленото жълто с френски маникюр, той също ще изглежда добре. Или покрийте ноктите си с триене или друг блясък, ако обичате да блестите. И, разбира се, можете да постъпите като Риана - да съчетаете жълтия маникюр с тоалет в същия цвят.

Жълтият маникюр определено е един от най-големите хитове през 2024 година, като той придава на визията свежест и оригиналност. Този нюанс е подходящ за всякакви поводи – както за ежедневието, така и за по-специални събития. Популярността на "масления" жълт цвят, който съчетава топлина и нежност, го прави предпочитан избор за много модни икони. Дизайнът на ноктите също може да бъде вариативен - с добавянето на детайли като омбре, минималистични рисунки или метални елементи. Този маникюр не само привлича погледи, но и добавя нотка на смелост и индивидуалност към всяка визия.