Според хороскопа на Риби през януари 2024 г. ще има шанс за напредване в кариерата. Благодарение на отговорната работа ще бъде възможно да спечелите благоволението на шефа. В резултат на това може да има предложение за повишение. Тъй като Слънцето в Козирог учи на рационално използване на наличните ресурси, Рибите не трябва да действат прибързано. Дори ако финансовото ви състояние ви позволява да се отпуснете, трябва да направите списък с всички очаквани разходи. Трудните моменти ще се изяснят с пълнолунието през януари, когато в душата ще цари мир. Намирайки се в хармония със себе си и света около тях, Рибите ще могат да постигнат успех във всички области на живота. Медитацията ще помогне за удължаване на това блажено състояние.

Началото на януари ще се окаже емоционално наситено, поредица от празници ще се завихрят във водовъртеж от забавления. Искате да живеете светло, така че всеки ден ще бъде специален, изпълнен с нещо приятно. Хороскопът съветва да не пестите от ваканция: красивата среда е благоприятна за общуване. Възможно е започналото запознанство да има продължение. Тъй като Венера в Стрелец насърчава движението, ще бъде много трудно да седите на едно място. По природа плахите Риби ще се опитат да бъдат в светлината на прожекторите и няма да се смущават от това. Успешна ще бъде идеята да съберете искрена компания и да прекарате време на прекрасно място. Можете да комбинирате бизнеса с удоволствието и да организирате корпоративно парти сред природата.

Предложението за повишение няма да ви изненада, до средата на месеца нещата ще тръгнат бързо. Доброто отношение на шефа е извън съмнение, но атмосферата в екипа може да стане напрегната. Според общия хороскоп на Риби през януари 2024 г. някои от колегите ще се опитат да привлекат вниманието върху себе си. Няма смисъл да влизате в открит конфликт: не си струва. Намесата на Меркурий в Козирог ще постави всичко на мястото му, подчертавайки силните и слабите страни. Само от самите Риби зависи колко благоприятно ще се развие животът. Ако възбудата възбужда кръвта и искате промени, има безопасен начин да промените енергията - промяна на визият. В очакване на пролетта е полезно да преразгледате козметичната чанта и гардероба си.

В последните дни на януари няма да има проблеми с финансите; инвестициите във вашата кариера започват да се изплащат. Заедно с увеличения брой отговорности ще дойдат материални богатства, както и уважение в професионална среда. Януарският хороскоп за Риби предвижда значителен приток на пари. Струва си да помислим как най-добре да ги управляваме. Тъй като силният Марс в Козирог има способността да променя съдбите на хората, Рибите ще бъдат обезсърчени от такъв натиск. Можете обаче да погледнете на това от положителната страна. Дори преди да не е било възможно да се обърнете към случаи, свързани със съдебни спорове, дойде моментът да докажете, че сте прави. Няма съмнение, че справедливостта ще бъде възстановена.