Провиденческото присъствие на Юпитер в Телец улеснява реализацията на амбициите ви, които досега са били ограничавани с желязна дисциплина. Това улеснение се въплъщава в предложения за развитие или просто в едно не толкова строго съществуване. Намиращият се наблизо Уран подсказва, че ежедневието ви ще бъде подобрено и от блага, които ще паднат от небето. През този месец усилията ви се възнаграждават с чудесни награди. Бавно, но сигурно, получавате така необходимия ви баланс. Също така, хората може да ви изненадат приятно с поведението и чувствата си към вас. Тази приятна атмосфера все пак може да бъде осуетена от дисонансите, които идват от Близнаци. За да ги успокоите, можете да спорите, но да се затворите в своя балон и да изчакате да отмине, ще бъде по-ефективно.

Професионалното ви ежедневие придобива комфорт и лекота и може да ви бъде възложена по-голяма отговорност. В началото можете да усетите, че няма да се справите с тази отговорност. Риби, сега не е моментът да загърбвате талантите и качествата си! Вместо това си повтаряйте, че сте на мястото си и всичко е наред. Що се отнася до финансите, не позволявайте на този сектор да ви управлява. Наблюдавайте го внимателно, вместо да поверявате тази задача на трета страна.

Съвет на месеца: Проявата на дистанцираност държи натрапниците настрана и насърчава другите да докажат искреността си. Продължавайте по този път. Той ще ви отведе до баланса, който търсите.