Дааа! Любимата ни Саманта Джоунс може да се появи в продължението на „Сексът и градът”. Създателите на сериала намекнаха, че нямат нищо против да включват обичаната героиня в новите епизоди. Премиерата на продължението на култовия сериал със заглавие "И просто така..." е насрочена за 10 декември 2021 г., като първите три епизода ще бъдат излъчени един след друг по HBO Max. Според запознати снимките са към края си и всичко върви по план. Създателите също така уверяват феновете, че рестартирането с новия сезон ще запази атмосферата на оригинала, а нововъведенията със сигурност ще се харесат на всички ни: „Сезонът ще ни срещне с много нови герои, които са секси, забавни и най-важното отразяват огромното разнообразие на различни хора на Ню Йорк“.

Много зрители обаче, бяха изключително притеснени за съдбата на Саманта Джоунс, една от главните героини в сериала. Когато стана известно, че Ким Катрал не се е присъединила към актьорския състав, се появиха спекулации, че героинята й е починала, заради върналия се рак. „Сигурни източници” споделиха и новината, че първият епизод от сезона ще започне с погребение, което още повече натъжи феновете, които предположиха, че става дума именно за това на Саманта.

 

За щастие, тъжната теория не се само не се потвърди, но и бе абсолютно икатегорично отхвърлена. Източник на лентата съобщи, че Саманта е жива и сценарият за втория сезон ще бъде оставен "отворен" с надеждата за завръщането й, ако Ким Катрал има интерес в някакъв момент в бъдеще. „Ким липсва на всеки един от екипа. Вратата никога няма да се затвори за нея, тя е много важна част от франчайза на продукцията“, допълнига създателите. Така, докато бъдещето на Саманта е все още неясно, нейната сюжетна линия ще бъде изкуство, имитиращо живота, според вътрешен човек, който твърди, че героинята й просто ще се е скарала с Кари, след като я е уволнила като свой личен ПР... „Ще видите, че с напредването на сериала през всички 10 епизода на Кари й липсва приятелката й и иска да поправи случилото се”, издава близък до продукцията. Едно е сигурно - нямаме търпение за всички изненади, които ще ни предложи екипът на продължението.

Преди броени дни самата Сара Джесика Паркър бе забелязана да снима целувка с героя на Джон Тени. Ролята на този мистериозен непознат в сюжета на сериала и живота на главния герой все още не е известна и никой не разкрива и дума от сценария. Коментарът на създателите бе един-единствен: „Трудно е да се пазят тайни, но сцените, които заснехме със Сара и Джон, трябва да дадат на всички ГОЛЯМ намек за случилото се там.“ Феновете могат само да гадаят какво се е случило с Тузара, с когото бе до последно щастливо омъжена.