На 10 юли 2024 г., сряда, София ще се превърне в бляскава сцена на едно от най-очакваните събития на годината - ексклузивното модно ревю Samsung Fashion Show, организирано от Samsung България. За втора поредна година, технологичният гигант ще обедини сили с световноизвестния моден бранд Just Cavalli, за да създадат незабравимо изживяване за любителите на красивите дрехи и новите технологии.

От 20:00 ч., площадът пред величествената катедрала „Св. Александър Невски“ ще се превърне в център на модата, музиката и високите технологии. Присъстващите ще имат възможността да се насладят на спиращи дъха непредставяни досега модели, специално подготвени за събитието, и да усетят пулса на иновациите в мобилните технологии.

Датата на събитието не е случайна. В същия ден, от 16:00 ч. (българско време), Samsung ще представи най-новите си смартфони от серията Samsung Galaxy Z с интегриран изкуствен интелект Galaxy AI, директно излъчвани от Париж. Това ще бъде уникална възможност за технологичните ентусиасти да видят най-новите разработки на компанията на живо от Париж, а премиерата може да бъде гледана на www.samsung.com/bg

Кулминацията на вечерта ще бъде съчетание от модата на Just Cavalli и музиката на Васко Василев и група „Ъпсурт“. Още същата вечер най-новите продукти на Samsung ще се превърнат в най-желаните модни аксесоари на подиума, заедно с непоказваните досега модели на световния бранд Just Cavalli. Ще посрещнем и важни гости: Даниеле Ломбардо, главен дизайнер на Just Cavalli, както и Серджо Ацолари, главен изпълнителен директор на Roberto Cavalli.


„Новата колекция „Есен/Зима 2024“ е своеобразно пътуване на съзнанието, вдъхновено от израстването на цяло едно поколение. Бляскав и същевременно спортен стил: Just Cavalli говори езика на модата, като интерпретира енергията на поколението Z за по-различен поглед върху градското улично облекло. Облеклата са комбинация от вдъхновени от пустинни пейзажи земни тонове, зелени нюанси и анималистични десени, инспирирани от тропическите джунгли, и деним от океанските дълбини. И всичко това, обединено от енергията на градския пейзаж,“ коментират от Just Cavalli.

Не пропускайте този уникален шанс да се потопите в света на висшата мода и технологиите. Площадът пред катедралата „Св. Александър Невски“ ще оживее под светлините на прожекторите, докато модните визии и технологиите се сливат в едно, създавайки спектакъл, който ще остави траен отпечатък в сърцата на всички присъстващи.

Новите продукти от серията Galaxy Z на Samsung отразяват потребностите на съвременния градски човек – съчетавайки най-доброто от сгъваемите технологии и иновациите на Galaxy AI с висока ефективност и красив и модерен дизайн, те са незаменим аксесоар за всеки стил на живот.

В допълнение към всичко това, Samsung България продължава своето партньорство със Столична община в рамките на инициативата „Ходенето е модерно“, която насърчава активния и природосъобразен начин на живот.

Локацията пред катедралата „Св. Александър Невски“ – една от емблемите на София, е избрана не само заради своята символика, но и заради лесната й достъпност пеша, с градския транспорт или велосипед. Организаторите се стремят да насърчат всички посетители към активен и здравословен начин на живот.

"Samsung Fashion Show е празник за всички почитатели на съвременните технологии, смелите модни решения и изразяването на индивидуалния стил. За нас е чест, че благодарение на колаборацията ни с Just Cavalli, превръщаме модния спектакъл в центъра на София в лятна традиция,“ споделят от Samsung България.

Събитието се организира в сътрудничество с модна агенция „Визаж“ и Евгения Калканджиева, които също допринасят за превръщането на този ден в незабравимо модно изживяване, което ще се помни дълго. Не пропускайте да станете част от това вълнуващо събитие, което обединява мода, технологии и активен начин на живот!

Гарантираме ви, че шоуто ще бъде феноменално. Шоуто е достъпно отворено за всички! Елате пеша и се насладете на един уникален моден спектакъл.