Септември е вече тук. Той ни носи много нови емоции, дългоочаквани преживявания и чудесни изненади. А какво да очакваме първата седмица от месец септември?

Овен

При вас, Овни, в началото на седмицата са възможни трудности и обърквания при изпълнение на ежедневните задачи. Бъдете внимателни при подписването на нови договори и не се предоверявайте. След четвъртък не е изключено да си имате работа с чужди финанси, наследства или кредити. Някои от вас ще си правят зъби или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.

Телец

В началото на седмицата е възможно вие, Телци, да се погрижите за жилищата си. Много е вероятно да предприемете ремонт, да си закупите нова мебел или уред или да промените обзавеждането си. Не са изключени ангажименти с по-възрастни роднини. След четвъртък ще успеете да предприемете значителен пробив в службата и да направите впечатление на заобикалящите със знанията и уменията си. По всяка вероятност ще ви се отворят нови възможности за развитие.

Близнаци

Голяма част от вас, Близнаци, в началото на седмицата ще имат успех с любовните въпроси. Възможно е да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността или интереса си към близък до вас човек. След четвъртък е ще се погрижите за здравето и тонуса си. Не е изключено да въведете нова диета или спорт в режима си.

Рак

В началото на седмицата ще сте с отличен бизнес нюх. Много е вероятно да стартирате нови проекти или да се включите в дейност, която да се окаже изключително успешна и доходоносна в последствие. По всяка вероятност ще кипите от енергия и ще знаете точно къде и как да я влагате, за да вървите напред. След четвъртък не са изключени семейни ангажименти или изкарване на интензивно време с роднини.

Лъв

Ще сте много комуникативни в началото на седмицата. Възможно е да имате много интересни срещи, обаждания, съобщения или доставки. Ще знаете, как да се харесате, за да срещнете нужните ви подкрепа и съвети. След четвъртък не е изключено да припечелите допълнителни средства или да направите нови печеливши инвестиции.

Дева

Възможно е да отделите голямо внимание на близък ваш приятел през седмицата. Ще му окажете нужната помощ и подкрепа и ще преоткриете и затвърдите приятелството си. След четвъртък ще направите важен пробив в службата и ще имате успех с проект, който от известно време ангажира вниманието ви.

Везни

На вас, Везни, началото на седмицата не е изключено да ви предложи интересни предизвикателства в службата.Ако съумеете успешно да се справите с тях, ще направите силно впечатление на важни за израстването ви хора, благодарение на които ще ви се отворят нови врати и възможности. След четвъртък ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно. В доста от случаите успешно ще завъртате главата на хората, с които сте в контакт.

Скорпион

Ще сте много състрадателни през седмицата и не е изключено да се впуснете да помагате на хора или животни в нужда. Някои от вас ще се ангажират с творчески проекти или с различни социални дейности, които може да се окажат много полезни за развитието ви. След сряда е възможно да получите забавени плащания или да се занимаете с покупко-продажба на стоки или услуги.

Стрелец

Възможно е да получите протекция или похвала от хора, които са важни за вашето израстване и развитие. Ще сте комуникативни и ще знаете как да се харесате, за да имате успех. В любовен план е възможно нещата около вас много да се раздвижат и да получите интересни предложения, на които ще ви е изключително трудно да устоите. Заетите от вас е важно да внимават да не разгневят партньора със закачливото си поведение.

Козирог

В началото на седмицата ще сте много пробивни и целеустремени. Благодарение на старателността и професионализма си, ще имате много успехи на служебното поприще. След четвъртък ще сте наистина емоционални. Настроенията ви често ще са менят и ще плашат или озадачават околните. Внимавайте да не изливате гнева си върху тях и се постарайте да релаксирате и разпускате ефективно, най-добре с плуване, йога или танци.

Водолей

Очаква се в началото на седмицата да започнете важни за вас проекти и да сте наистина борбени и постигащи. Ще знаете как да се харесвате на заобикалящите. След четвъртък голяма част от вас ще имат напредък в любовта. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да постигнете компромиси и разбирателство с най-близкия до вас човек и да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни, а ако сте свободни ще изкарате време с някого, когото харесвате.

Риби

В началото на седмицата не е изключено да станете по-откровени в любовта. Ще заявите по-директни позиции пред любимия, което значително ще улесни комуникацията ви. След четвъртък ви очакват големи промени в професионален план. В работата може да развиете съвсем нов подход към нещата и да погледнете ситуациите, в които попадате под нов ъгъл, което много ще подпомогне успеха ви.