Oвен

През седмицата е много вероятно вие, Овни, да сте много общителни. Възможно е да се натъкнете на хора, които да ви оценят подобаващо и да предприемете съвместни начинания. В професионален план ще трупате дивиденти и ще напредвате. Ще ви хрумне идея, как да успеете с проект, който отдавна ви тормози. В любовен план се очаква да бъдете приятно изненадани от партньора си или от човек, който е близък до вас.

Телец

В началото на седмицата вие, Телци, ще сте мечтателни и доста отнесени. Възможно е да сте объркани и трудно да взимате решения. Добре е да намерите време за себе си, извън социалните ви ангажименти, за да не се фрустрирате прекалено. Бихте могли да се отдадете на творчество, плуване, танци или йога. След четвъртък е вероятно да ви изскочат нови възможности за напредване в кариерата. В любовта не е изключено да стартирате флирт с колега или с човек, който е зает или неподходящ. За това е важно да сте внимателни.

Близнаци

В началото на седмицата вие, Близнаци, ще участвате във важни преговори или договорки и ще работите усилено по реализирането на своя отдавнашна цел или мечта. Някои от вас ще се занимават с нови технологии, други с политика, а трети с медии, реклама или телевизия. След четвъртък ще сте на романтична вълна и не е изключено да предприемете пътуване с любим човек, да посетите концерт, кино или театър или по друг начин да изкарате ползотворно време в приятна компания.

Рак

В началото на седмицата вие, Раци, ще отделите време на дома, семейството и близките си. Някои от вас ще имат сблъсъци с властен роднина и ще защитават интересните си пред него. След четвъртък ще сте много продуктивни и работоспособни и ще имате възможност да демонстрирате качествата си пред колектива, с когото работите. Голяма част от усилията, които сте влагали до сега, ще бъдат възнаградени.

Лъв

Голяма част от вас, Лъвове, може да бъдат ангажирани с правни или философски въпроси през седмицата. Ще учите нови неща и благодарение на любознателността си ще успеете да блеснете и да постигате значителни успехи в кариерата си. Много продуктивно ще отмятате задачи и ще покорявате върхове. В партньорството и в личните отношения също ще имате късмет и нещата ще ви се случват точно по-начина, по който искате.

Дева

През седмицата е възможно вие, Деви, да имате спорове с близък човек. Добре е да не прекалявате и да не се палите за незначителни неща. По всяка вероятност ще сте доста подозрителни и ще търсите скрити конспирации в действията и думите на другите. В работата не е изключено да сте леко пасивни и да ви се изплъзнат добри възможности. Седмицата ще бъде подходяща за разкрасителни процедури, спа и шопинг терапии, планирани операции и правене на зъби

Везни

В началото на седмицата вие, Везни, ще сте ангажирани най-вече с любовния си живот. Заетите от вас ще търсят начини да разнообразят или затвърдят връзките си, докато свободните ще флиртуват или чатят с човек, когото харесват. След четвъртък се очаква да сте много успешни в работата си. Усилията, които влагате, ще бъдат възнаградени и е много вероятно да успеете да се изскачите нагоре по професионалната стълбица.

Скорпион

През седмицата не е изключено вие, Скорпиони, да имате известни промени на работното място, с които ще ви се наложи да свиквате. С постоянство, старание и търпение бързо ще влизате в ритъм и ще ставате достатъчно продуктивни. През втората половина на седмицата, е възможно да преживеете силен романс и да се влюбите. Добре е да сте внимателни със средствата за комуникации и транспорт и да подхождате отговорно към тях.

Стрелец

Вас, Стрелци, ви чакат сблъсъци с авторитети или с хора с власт в началото на седмицата. Много е вероятно някой да поставя действията ви под въпрос или да ви критикува. Най-добре бихте се справили с доказването на собствена стойност, ако запазите самообладание и се концентрирате върху задачите си. След четвъртък ще имате много положителни вълнения покрай приятелите си. Не е изключено някой от тях да ви изненада приятно и да успеете да отпуснете в компанията му.

Козирог

През седмицата вие, Козирози, ще сте много активни и комуникативни. Ще се затрупате с работа и ще я вършите с лекота и финес. Не е изключено да заформите флирт с колега и да хлътнете бързо по него. След четвъртък може да ви се наложи да се грижите за член от семейството си. Уикендът е идеален, за да се погрижите за външния си вид с нови придобивки за своя гардероб, нова прическа или козметична процедура.

Водолей

В началото на седмицата вие, Водолеи, ще сте по-затворени и само вглъбени от обикновено. Много вероятно е да имате нужда да се отделите от средата си и да си починете. Добре е да прекарате време с любим човек в приятна обстановка или да се отдадете на свое хоби или любим спорт. След четвъртък ще се оптимизирате и ще се впуснете да отмятате работните си задачи.

Риби

Вие, Риби, ще бъдете много успешни през седмицата. Много е вероятно да направите важни покупки, печеливши инвестиции или сделки. В личен план ви очакват романтични моменти и любовни обяснения. Ще сте много чаровни, харесвани и харизматични. Голяма част от вас ще променят диетата, режима си на хранене, прическата или визията си, други не е изключено да започнат да тренират усилено любим спорт.