Красиви багри, свеж въздух и нови емоции - есента е прекрасен сезон, който ни предлага много нови изживявания. А какво са подготвили звездите за представителите на всеки зодиакален знак?

Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата ще направите значителен пробив с професионалните си начинания. По всяка вероятност ще успеете да намерите решение за наболял проблем, да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания. След сряда е възможно да имате семейни ангажименти или работа покрай дома. Много е вероятно ваш роднина да се нуждае от вашата помощ и подкрепа и е важно да се постараете да му помогнете, без да натяквате тази помощ в по следствие.

Телец

Вие, Телци, е възможно в началото на седмицата да си оставите време за себе си и да се погрижите за гардероба и външния си вид. Не е изключено да решите да промените косата или визията си или пък да си купите нова, правеща впечатление придобивка. Добре е да внимавате да не се изхвърляте, за да не съкратите драстично бюджета си. След сряда ще бъдете оценени за възможностите и компетенцията си. Много е вероятно да изпъкнете сред останалите и да получите интересни предложения, както в личен, така и в професионален план.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата ще сте на любовна вълна. Заетите от вас ще стигнат до нови откровения с партньора, докато свободните ще срещнат човек, който силно да ги развълнува и впечатли. След четвъртък са вероятни спорове с колеги, от които по всяка вероятност ще излезете морални победители, но които доста ще ви напрегнат и натоварят. Поради тази причина е добре да се постараете да не обръщате внимание на неразбирателствата и да се фокусирате върху своите задачи.

Рак

Вие, Раци, не е изключено в началото на седмицата да имате спорове с любим човек. Старайте се да не правите от мухата слон и да не прекалявате с нападките към него, за по-бързо да премине напрежението. След сряда ще имате шанса да постигнете значителен напредък в кариерата. По всяка вероятност ще предприемете нови, значителни стъпки по стълбицата на успеха и просперитета. Внимавайте с резките движения и се пазете от инциденти.

Лъв

Вие, Лъвове, където и да решите да влагате енергията и старанието си в началото на седмицата, ще имате успех и ще сте доволни от резултатите. В любовта нещата ще ви се случват с лекота и обектът на вашата страст ще ви разбира и без думи. Лесно ще се настройва на вашите вълни, а в професията ще полагате основите на нещо значимо. След сряда е много вероятно да сте ангажирани с членове на вашето семейство или с разпределяне на общо имущество, доходи или наследства.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата е много вероятно да се чувствате неразбрани и недооценени от околните. Добре е да се постараете да не бъдете крайни в преценките си и да не прибързвате в заключенията си. Много е вероятно проблемът да е временен и нещата да се уравновесят с времето. След сряда е възможно да ви се наложи да учите нови неща и да усвоявате нови знания. Колкото повече старание влагате, толкова по-успешни ще сте.

Везни

При вас, Везни, седмицата ще е пълна с внезапни обрати и изненади, както в работата, така и в ежедневния живот. Нещата ви едва ли ще вървят по предварително подготвен план, но пък ще са доста динамични и раздвижени и при всички случаи няма да ви остане време за скука или задушаваща рутина. След четвъртък са възможни събития покрай партньора или в личния живот. Може да решите да предприемете съвместни дейности, спортни занимания или пътувания.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в началото на седмицата ще изяснявате отношенията си с близък до вас човек. Ще сте подозрителни и силно ревниви. Внимавайте да не се вкарате в измислен сюжет и да не украсите излишно ситуацията, обиждайки ближния незаслужено. Настроенията ви ще са променливи и е възможно да действате силно притеснително на околните, които няма да са достатъчно наясно как точно да подходят към вас, за да не ви разсърдят или огорчат.

Стрелец

На вас, Стрелци, е възможно да ви се наложи да поемете задачите на някой друг в началото на седмицата, което няма да ви е особено приятно и на моменти ще се чувствате затрупани и затормозени. След сряда не са изключени леки здравословни неразположения и неудобства, които след нужната почивка и разпускане, ще отшумят.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата внимавайте да не прекалите с изискванията си към любимия човек и се постарайте да погледнете нещата и от негова гледна точка, за да не се вкарате в затормозяващи спорове с него. След сряда може да не се чувствате особено стабилни финансово и да имате желание да изхарчите повече пари, отколкото сте изкарали. При всички случаи е добре да се разполагате спрямо чергата си и да не прибягвате до кредити или заеми.

Водолей

Вие, Водолеи, е вероятно да изкарате ползотворно време с любим човек в началото на седмицата. Ще сте романтични и силно привързани. След сряда бъдете внимателни със средствата за комуникация и транспорт и си предвижвайте нещата, по-навреме от обикновено, за да можете да реагирате на внезапно възникващи пречки.

Риби

При вас, Риби, в началото на седмицата са възможни внезапни срещи и неочаквани разговори или съобщения от интересни за вас хора. Ще сте общителни и лесно ще намирате общ език със заобикалящите. След четвъртък не е изключено да предприемете пътувания, които силно ще ви развълнуват и разнообразят. Добре биха ви се отразили спортни занимания или разходки в планината.