Топлото време продължава, а с него идват доброто настроение, многото усмивки и незабравими преживявания. А какво ни очаква през тази седмица от месец август?

Овен

Очаква се седмицата да бъде успешна в служебен план. Много е вероятно да подпишете нови договори или да сключите важни за израстването ви сделки. Не е изключено да решите да обърнете внимание на здравето и тялото си, като започнете нов спорт, промените или подобрите визията или смените диетата си. След четвъртък не е изключено да се натъкнете на стари познати, с които сте се позабравили.

Телец

Постарайте се да сте максимално съсредоточени в работата си в началото на седмицата. По този начин няма да пропускате важни детайли и няма да останете измамени при някой договор или сделка. След четвъртък ще имате неочаквани обаждания, съобщения или доставки през седмицата. Вероятни са също така и кратки пътувания или екскурзии. В любовен план са възможни пререкания с любимия, които обаче бързо ще преминават.

Близнаци

В началото на седмицата ще имате сърдечен трепет и вълнение към човек, който отдавна ви е влезнал под кожата. Много вероятно е да постигнете значителен напредък в отношенията с него. След четвъртък ще сте много успешни в работа и ще срещнете хора, които да са ви от полза и благодарение, на които ще ви се отворят нови врати. Много е вероятно да напредвате бавно, но стабилно в избрана от вас посока.

Рак

В началото на седмицата ще успеете да блеснете в службата и да направите впечатление на шефове и висшестоящи. Много е вероятно да стартирате важни проекти. След четвъртък ще имате възможност да изкарате време с приятели и съмишленици и да се позабавлявате с тях. Не е изключено да участвате в социални събития и да се срещнете с интересни хора, които по някакъв начин да са ви полезни и да разширят мирогледа ви.

Лъв

В началото на седмицата, може да ви се наложи да учите нови и интересни неща. Не са изключени също така занимания с философски или правни въпроси или пътувания в чужбина. След сряда по всяка вероятност в службата и при колегите си ще имате новости и нововъведения. През уикенда е добре да си оставите време за почивка и удоволствия.

Дева

Ако сте родени под знака Дева, се очаква седмицата ви да е доста напрегната. Възможно е да имате обърквания и нежелани конфликти. Старайте се да запазвате спокойствие и здрав разум, за да се справяте с трудностите по най-добрия начин и да сте достатъчно ефективни. Не са изключени ангажименти с близки или роднини, на които под една или друга форма да ви се наложи да помогнете.

Везни

Вие, Везни, ще изяснявате партньорските си взаимоотношения в началото на седмицата. Постарайте се да сте достатъчно толерантни и да виждате и противоположната гледна точка. След сряда е възможно да имате ангажименти по кредити, общи финанси, инвестиции или наследства. Някои от вас ще си правят изследвания, зъби или друг вид медицински интервенции, други ще се интересуват от правни или философски въпроси.

Скорпион

В началото на седмицата ще сте доста отнесени и трудно ще се организирате да спазвате задълженията си. Добре е да оставите важните неща за след четвъртък, когато ще наберете сили и ще станете достатъчно продуктивни, за плановете ви да бъдат успешно реализирани. Препоръчително е да сте внимателни във връзка с общуването си с другите и да не казвате веднага нещата, които ви хрумват, понеже има риск да развалите отношенията си с някого от обкръжението заради прекалена откровеност или прибързаност.

Стрелец

Ще пожънете големи професионални успехи в началото на седмицата. Очаква се да направите впечатление на важни за вас хора. Голяма част от вниманието ви, ще се върти около финансовите ви дела, бъдещи проекти и цели. След четвъртък ще си оставите време за любим човек. Ще успеете да изкарате времето си в приятната му компания и да разпуснете.

Козирог

В началото на седмицата се очаква да изникнат конфликти в семейството ви. Ще бъде важно да не ги задълбочавате и да се стараете да проявявате разбиране към най-близките ви хора. След четвъртък ще сте на любовна вълна и по всяка вероятност ще успеете да се насладите на време с партньора или децата. Много вероятно е уикенда да отделите време за спорт или любимо хоби.

Водолей

За вас, представители на зодия Водолей, тази седмица ще бъде наистина добра за стартиране нови проекти, нова дейност или нова връзка. При всички случаи се очаква да сте нестандартни и креативни. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят в начинанията. След четвъртък се очаква да ви изникнат семейни ангажименти или работа покрай дома. Бъдете внимателни с по-възрастните членове на вашето семейство, понеже може някой от тях да има нужда от вашата подкрепа.

Риби

Вие, Риби, ще сте много загрижени за заобикалящите ви през седмицата. Ще помагате дори на хора, които познавате отскоро. Внимавайте да не се претоварите или да не си навлечете чужди неприятности. Също така много добре преценявайте за какво харчите парите си, понеже съществува риск да сключите не добре преценени сделки. Каквото и да правите, най-важното е да запазвате баланса и да не се изхвърляте.