И ето, преполовихме ноември. Още малко и съвсем ще започнем да мислим за сърми, коледни сладки и украсяване на елхата. Но преди това, вижте какво са ви приготвили звездите за пред последната седмица на ноември.

Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата ще предприемете големи промени във вашия живот. Някои от вас ще започнат нова работа, други ще стартират връзка, а трети ще започнат нов силно интересуващ ги проект.
След четвъртък ще получите важни предложения, благодарение на които биха могли да ви се отворят нови врати за развитие и израстване в служебен план.

Телец

При вас, Телци, в началото на седмицата са възможни разправии с партньора или с близък до сърцето ви човек. Добре е да се постараете да не налагате мнението си на всяка цена и да сте по-толерантни към другия.
След четвъртък не е изключено да си имате работа с чужди финанси, наследства или кредити. Някои от вас ще трябва да посетят зъболекар или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с интимни въпроси. Не е изключено да изкарате ползотворно време в компанията на половинката и децата си.
След четвъртък ще потънете в работа и по всяка вероятност ще имате успех с финансовите дела, инвестициите и сделките.

Рак

Голяма част от вас, Раци, в началото на седмицата е много вероятно да решат да афишират връзка или да демонстрират привързаността или интереса си към близък до вас човек. Възможно е също така да въведете нова диета или спорт в режима си.
След четвъртък ще намерите своя начин да блеснете сред заобикалящите със знанията, талантите и уменията си.

Лъв

При вас, Лъвове, в началото на седмицата не са изключени семейни ангажименти или изкарване на интензивно време с роднини и в домашна атмосфера.
След четвъртък е възможно да се впуснете в забавления с приятели, флиртове и любовни закачки или занимания с любимо хоби или спорт. Ще сте позитивни и ще се наслаждавате на живота.

Дева

На вас, Деви, началото на седмицата не е изключено да предложи известни трудности и пречки, които с упоритост и дипломатичност ще преодолявате. Ако сте достатъчно старателни и последователни, накрая ще сте доволни от резултата.
След четвъртък ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно. Внимавайте да не започнете отношения, с човек, с когото имате професионални ангажименти, защото има риск да не са много трайни и да ви развалят служебната атмосфера в последствие.

Везни

На вас, Везни, седмицата ще донесе финансови успехи. Ще сключите печеливши сделки и ще успеете да се почувствате пълноценни и удовлетворени от себе си.
След четвъртък е важно да сте внимателни със средствата си за комуникация и транспорт. Голяма част от вас ще успеят да пътуват, флиртуват или спортуват. При всички случаи ще сте авантюристично настроени и пълни с енергия.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще сте философски настроени и силно одухотворени през седмицата. Ще сте много състрадателни към другите и ще имате желание да им помагате в трудностите. Бъдете внимателни да не злоупотребят с добрината ви и не се изхвърляйте в помощта, която предлагате.
Някои от вас ще се ангажират с творчески проекти или с различни социални дейности, които може да се окажат много полезни за развитието ви.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще имате много интересни срещи, обаждания или съобщения в началото на седмицата. Внимателно се ослушвайте за мнения или съвети, понеже е възможно в някое от тях да се крие ключа към решаването на проблем, който отдавна ви тормози, но за който сте зациклили.
След четвъртък може да не се чувствате особено стабилни финансово. Бъдете внимателни с нещата, които купувате и с инвестициите, които правите.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата е възможно да получите похвала от хора, които са важни за вашето израстване и развитие. Ще сте комуникативни и ще знаете как да се харесате, за да имате успех.
След четвъртък е възможно в любовен план нещата около вас много да се раздвижат и да получите интересни предложения, на които ще ви е изключително трудно да устоите. Заетите от вас е важно да внимават да не разгневят партньора със закачливото си поведение.

Водолей

Вие, Водолеи, ще сте чувствителни и емоционални в началото на седмицата. Ще се засягате от най-малката дума или жест и ще ги приемате лично. Пазете се от интриги и конфликти.
След четвъртък ще започнете да гледате по-философски на нещата. Ще сте много пробивни и целеустремени и по всяка вероятност ще участвате в различни социални събития. Възможно е да срещнете хора, които силно ще ви развълнуват и впечатлят, както и такива, които да са ви от полза в последствие.

Риби

Вие, Риби, в началото на седмицата се очаква да успеете да въведете в ход важни за вас неща и да сте наистина успешни и продуктивни. Очаква се да имате напредък с проект, който преди известно време сте започнали.
След четвъртък голяма част от вас ще са ангажирани с романтични въпроси. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да изкарате ползотворно време с любимия, докато свободните ще имат напредък с човек, когото харесват.