Празничното настроение вече ни е завладяло. А какви изненади ни предстоят през тази седмица?

Овен

Голяма част от вас ще са на празнична вълна и ще успеят да прекарат първите два дни от седмицата в семейна атмосфера. След четвъртък не е изключено някои от вас да се впуснат в кратки пътувания към интересни дестинации. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Телец

Седмицата ще бъде наистина успешна за представителите на зодия Телец. Ще успеете да намерите своя неповторим начин да блеснете и да направите впечатление на най-близките до вас хора. Внимавайте с подаръците, които правите и се старайте да не се изхвърляте, за да не нарушите бюджета си.

Близнаци

При вас, Близнаци, първите два дни от седмицата не е изключено да са доста напрегнати заради член от вашето семейство, с когото не сте в много добри отношения. Постарайте се да стиснете зъби и да не разваляте настроението на всички заради ваш конфликт. След сряда ще намерите начин да се отпуснете и да си починете правейки любими за вас неща и отделяйки време за ваше хоби.

Рак

Възможно е през първите два дни от седмицата да сте доста колебливи и отнесени. Много е вероятно да имате нужда да останете сами, за да си починете и да обърнете внимание само да собствените си нужди. При всички случаи обаче ще ви се наложи да се ангажирате със семейни събирания. Те са ваше щастие ще преминат много по-добре отколкото очаквате. След сряда ще успеете да намерите време, в което да релаксирате подобаващо и да се отпуснете. Насладете му се.

Лъв

Вие, Лъвове, ще използвате началото на седмицата за семейни събирания. Много е вероятно да успеете да изгладите отдавна залегнали в семейната история конфликти през празничните дни. Втората половина от седмицата ще прекарате с приятели или с любим човек.

Дева

При вас, Деви, любимия човек ще бъде с приоритет в началото на седмицата. Първо ще търсите неговия комфорт, след това вашия. Възможно е да достигнете нови нива на близост и разбирателство. Чак след сряда ще успеете да се фокусирате върху ваши лични цели и ангажименти. Не е изключено да намерите време за разкрасителни или спа процедури

Везни

Очакват ви много интересни събития през седмицата. Трудно ще ви бъде да се задържите на едно място и да си починете, но за сметка на това ще организирате празничните си дни по най-добрия за вас и близките ви начин. След сряда е много вероятно да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересни развлечения или процедури, да промените визията или представянето си пред хората.

Скорпион

В началото на седмицата ще се радвате на едни много добри отношения с най-близките до вас хора. Ще успеете да се насладите на празниците и добрата храна. След сряда ще отделите време за любимо хоби или развлечение и по всяка вероятност ще излезете с приятели и добри познати.

Стрелец

В началото на седмицата ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти. След сряда не са изключени конфронтации или разправии с партньора. Постарайте се да не сте много крайни в изказванията си и да не прибързвате в заключенията и решенията си за по нататъшното развитие на връзката. Много е вероятно спадът в отношенията да е временен.

Козирог

Чака ви една много успешна седмица, в която доста добре ще успявате да се вписвате сред другите и да разпускате ефективно. Внимавайте все пак да не се увлечете в забавления и да не прекалите с консумацията на алкохол, храна и удоволствия. Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.

Водолей

Вие, Водолеи, по всяка вероятност доста ще си развържете джобовете през седмицата и ще успеете да демонстрирате престижа си с материално положение с подаръците, които правите на близките си. В любовен план ви очакват силни трепети и страсти. Добре е да откриете чувствата си пред любимия човек, а не да го оставяте да се досеща за тях единствено по вашите действия и отношение, които разбира се също са важни, но е добре да работят в синхрон с вербалните ви изказвания.

Риби

В началото на седмицата ще сте силно ангажирани с приготвяне на вкусна храна или с подреждане на дома си за празниците. Ще направите всичко възможно близките ви хора да се чувстват добре и да разпуснат в компанията ви и ще поемете повечето приготовления. След сряда ще сте силно отдадени на някакво хоби или развлечение и най-вероятно ще сте много социално-активни и общителни.