Овен

На вас, Овни, не е изключено да ви се наложи да се борите с конкуренти или съперници в службата. Много е вероятно също така да решите да усвоявате нови знания, които ще ви бъдат изключително полезни в последствие. В любовен план не са изключени конфликти с половинката, но се въздържайте от излишна ескалация на напрежението. Най-добре е да предприемете съвместни нови начинания и да решите да раздвижите рутината в отношенията си.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата е възможно да приемате нещата по-навътре отколкото са всъщност и да търсите конспирация и проблем там, където ги няма. След сряда ще сте се отпуснете и ще станете по-оптимистични. Възможно е да срещнете хора, които да са ви интересни и да ви помогнат да видите нещата, в които сте замесени от друга перспектива, което от своя страна ще ви помогне да решите някои от тормозещите ви проблеми.

Близнаци

При вас, Близнаци, са възможни неразбирателства в любовен план. По всяка вероятност ще ви се наложи да правите компромиси със себе си във връзка с общото благо, които никак няма да ви се услаждат, но ще са необходими, за да покажете на човека до себе си, че държите на него. След четвъртък ще сте по-меланхолични и чувствителни. Може да решите да си починете от хорската суетня и да оставите време за себе си и за някое ваше хоби.

Рак

Вие, Раци, ще сте доста претоварени през седмица. Не е изключено да ви се наложи да работите на пълни обороти и да отмятате повече задачи от обикновено. Колкото по-хладнокръвно действате, толкова по-добре ще се справяте. След четвъртък ще ви се предоставят нови и интересни възможности в любовен план. По всяка вероятност ще хлътнете по човек от обкръжението ви и ще търсите контакт с него.

Лъв

На вас, Лъвове, може да ви се наложи да попивате нови знания през седмицата. Ще сте любознателни и ще знаете, как да използвате потенциала и възможностите си. Много е вероятно след четвъртък да имате интересни социални ангажименти и да участвате в различни събирания или празненства. Не са изключени също така общуване с чужденци или пътувания извън страната, които по един или друг начин ще ви обогатят.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата по всяка вероятност ще бъдете силно ангажирани със семейството или с някой от неговите членове, на когото ще ви се наложи под една или друга форма да помагате. След четвъртък ще се спуснете да отмятате служебните си ангажименти. Възможно е в службата да успеете да предприемете значителен пробив и да направите впечатление на останалите със знанията и уменията си. По всяка вероятност ще ви се отворят нови възможности за развитие и растеж.

Везни

При вас, Везни, в началото на седмицата не са изключени търкания с колегите или с хора от близкото ви обкръжение, на които по всяка вероятност ще реагирате изключително емоционално. При всички случаи е добре да се стараете да запазвате самообладание и да не се ядосвате за дребни и незначителни неща. След четвъртък доста ще успокоите топката и ще имате нужда от почивка и домашен уют. Много е вероятно да отделите време на най-близките си хора и да се оставите да бъдете обгрижени и глезени от тях.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в началото на седмицата ще сте ангажирани с финансовото си състояние. Не е изключено да се решите да направите голяма инвестиция или да стартирате важен проект, чийто край обаче ще ви изглежда неясен и ще ви създава чувство на несигурност. След четвъртък може да очаквате интересни обаждания или съобщения, както лични, така и професионални, които могат да се окажат доста полезни и освежаващи и да разнообразят нормалното протичане на дните до края на седмицата.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще намерите начин да сте в центъра на събитията в началото на седмицата. Ще знаете, как да се откроите и да правите впечатления на заобикалящите. По всяка вероятност ще успеете да постигнете значителни лични и професионални успехи. След сряда може да очаквате финансови постъпления, които доста ще укрепят бюджета ви, но и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.

Козирог

При вас, Козирози, седмицата не е изключено да започне леко колебливо. Възможно е да не се чувствате особено комфортно в средата или сред заобикалящите. По всяка вероятност ще имате нужда от почивка и уединение, а активните социални ангажименти ще ви действат доста напрягащо. След сряда доста по-лесно ще намирате общ език с останалите, дори сами ще търсите тяхната компания. Възможни са щастливи случайности и интересни предложения, които ще ви се стоварват като гръм от ясно небе, но ще са точно това, от което най-силно се нуждаете.

Водолей

При вас, Водолеи, са възможни срещи с хора с високо обществено положение, които може да се окажат доста решаващи за бъдещото ви развитие. Много е вероятно да кроите важни бъдещи планове, за чиято реализация обаче може да ви се наложи да почакате известно време. Ако сте достатъчно систематични, последователни и старателни, ще успеете да докажете на всички около вас, на какво наистина сте способни. Важното е да не се впечатлявате от недоброжелатели, ами да си гледате вашата работа и задължения.

Риби

Вие, Риби, през седмицата ще сте изключително пробивни и целеустремени. Много е вероятно да постигнете голям успех в службата и да се откроите пред колегите си. В любовта през седмицата са възможни леки търкания и неразбирателства с партньора, които бързо ще отминават, стига да полагате нужното старание. Добре е да си оставите време за себе си и да се отделите от стреса, отдавайки се на любимо хоби или спорт.